Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova Beckerspor, Mersin BŞB Gelişim maçı için Adana’ya geldi

Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Bornova Beckerspor, yarın oynayacağı Mersin BŞB Gelişim maçı için hava yolu ile Adana’ya geldi. Bornova Beckerspor Kulüp Başkanı Volkan Kebir, kan kaybetmeden yollarına devam edeceklerini söyledi.Adana’da...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bornova Beckerspor, Mersin BŞB Gelişim maçı için Adana’ya geldi
Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Bornova Beckerspor, yarın oynayacağı Mersin BŞB Gelişim maçı için hava yolu ile Adana’ya geldi. Bornova Beckerspor Kulüp Başkanı Volkan Kebir, kan kaybetmeden yollarına devam edeceklerini söyledi.
Adana’da forma sponsoru Pınar Tente Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Delice tarafından karşılanan takım daha sonra Türkmenbaşı Bulvarı’nda kahvaltı yaptı. Burada açıklamalarda bulunan Bornova Beckerspor Kulübü Başkanı Volkan Kebir, ligde namağlup olarak yollarına devam ettiklerini vurguladı. Kebir, "Biz Bornova Beckerspor olarak Türkiye’de kadınların bir sosyal sorumluluk projesiyiz. Zihinsel engelliler, kanserliler, yardıma muhtaç insanlar, yaşlılar ve kadın hakları için kurulmuş bir konseptiz. Bir basketbol takımı olarak ligde de namağlup gidiyoruz. Mersin’de önemli bir maça çıkıyoruz. Mersin Gelişim önemli bir takım ama biz şampiyonlukta favori gösterilen bir takım olarak deplasman iç saha diye ayrım yapmıyoruz. Ümit ediyorum ki, bu yolun sonunda iyi olan kazansın ama takım şampiyonluk yolunda kan kaybetmeden buradan da başarıyla ayrılır” dedi.
Pınar Tente Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Delice ise takımın kısa sürede iyi yerlere geldiğini ifade etti. Delice, “Pınar Tente olarak biz sosyal aktivitesi yüksek olan bu takıma sponsor olup güçlenmesini istedik. Böyle bir projenin içerisinde olup mutlu olmak istiyoruz. Takımın iyi bir taraftarıyım. Ayrıca Pınar Tente’ye çok benzetiyorum. Çünkü kısa bir sürede çok iyi noktalara geldi. İnşallah önümüzde ki sezon Süper Lig için hedef programımız var bundan dolayı mutluyuz” diye konuştu.
Kahvaltı programından sonra oyuncular ve yöneticiler, Pınar Tente’nin fabrikasını gezip Pınar Tente Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Delice’ye forma hediye ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.