Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova Beckerspor, 3’de 3 yaptı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 3. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Gelişim, evinde Bornova Beckerspor’a 62-45 mağlup oldu.Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan maça hızlı başlayan konuk ekip Bornova Beckerspor, bulduğu sayılarla...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 18:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 18:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 3. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Gelişim, evinde Bornova Beckerspor’a 62-45 mağlup oldu.
Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan maça hızlı başlayan konuk ekip Bornova Beckerspor, bulduğu sayılarla ilk periyotu 12-7 önde tamamladı. İkinci periyotta etkili oyunu sürdüren İzmir ekibi, devreye 28-17 önde girmeyi başardı. Maçın 3. periyotunda maç ortada geçerken, her iki takım da karşılıklı sayılar buldu. Bu periyotu da Bornova Beckerspor 49-35 önde tamamlamayı başardı. Maçın son periyotunda da bulduğu sayılarla aradaki farkın kapanmasına izin vermeyen İzmir ekibi, maçı 62-45 kazandı. Bu sonuçla birlikte Bornova Beckerspor, ligde 3’de 3 yaptı.
Orak: "Oyuncularımı tebrik ediyorum"
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Bornova Beckerspor Başantrenörü Olcay Orak, maçın genelinde iyi müdafaa yaptıklarını ifade ederek, "Gençlerden oluşan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik takımını da tebrik ediyorum, çok iyi mücadele ettiler. Dış şut yüzdemiz çok düşüktü. Sadece 16’da 3 yaptık. Fakat çok iyi müdafaa yaptık. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Mersin ekibini de tebrik ediyorum. Önümüzde Orduspor ile önemli bir maç oynayacağız. Umarım bu müdafaa şeklimize devam edip, daha yüzdeli atarak o maçı da kazanırız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.