Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bordo Mavili efsane futbolcuların buluşmasında duygusal anlar yaşandı

Trabzonspor Kulübü’nün efsane isimlerinin forma giyeceği “Ortahisar Belediyesi Efsanelerle Yeniden Turnuvası” adı altında düzenlenen futbol turnuvası için kura çekimi düzenlendi. Engelli bir taraftarın konuşması sırasında ’Asker Cemil’...

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bordo Mavili efsane futbolcuların buluşmasında duygusal anlar yaşandı
Trabzonspor Kulübü’nün efsane isimlerinin forma giyeceği “Ortahisar Belediyesi Efsanelerle Yeniden Turnuvası” adı altında düzenlenen futbol turnuvası için kura çekimi düzenlendi. Engelli bir taraftarın konuşması sırasında ’Asker Cemil’ lakaplı Bordo Mavili eski futbolcu Mehmet Cemil Altın duygusal anlar yaşadı.
Forum Alışveriş Merkezi’ndeki kura çekiminde bordo-mavili kulübün efsane futbolcuları taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Forum Trabzon AVM Müdürü Uğur Arısoy tarafından çekilen kuralar sonucunda futbolcuların takımları ve teknik direktörleri belirlendi. Kura çekimi esnasında Trabzonspor’da 3 yıl forma giyen Belçikalı Hans Somers’in sandalyesi kırılınca herkes kahkahaya boğuldu. Bursa’dan turnuvayı izlemek için gelen engelli Trabzonspor taraftarı Alper Yılmaz, Galatasaray maçı sonrasında annesiyle yaşadığı anlarını anlatması üzerine efsane futbolculardan ’Asker Cemil’ lakaplı Mehmet Cemil Altın gözyaşlarına hakim olamadı.
Kura çekiminde öncesi bir konuşma yapan turnuvanın organizasyonunu üstlenen gazeteci ve program yapımcısı Hakan Yoloğlu, turnuvanın çok ciddi bir proje olduğunu belirterek, “Bu turnuva benim yaklaşık 7 yıldır içimde bir ukdeydi. Çok ciddi ve külfetli bir proje. İnşallah hayırlısıyla alnımızın akıyla bu işi tamamlarız” dedi.
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise Bordo Mavili kulüpte kötü sürecin inşallah sona ereceğini dile getirerek “Biz şuan itibariyle bir nebze olsun şehrimize ayrı bir renk katalım istedik" ifadelerini kullandı.
Kura çekimi sonrasında belirlenen takımlar ve teknik direktörler ise şöyle:
Mavi Takım: “Teknik Direktör Necati Özçağlayan. Futbolcular; Metin Aktaş, Kazım Nas, Güngör Öztürk, Macit Güven, Erhan Çağlayan, Murat Bölükbaşı, Hasan Vezir, Nemsadze.”
Çubuklu Takım: “Teknik Direktör Ali Kemal Denizci. Futbolcular; Emrah Eren, Okan Özke, Mehmet Söykök, Lemi Çelik, Czyio, Fatih Tekke, Mehmet Zengin, Volkan Bekiroğlu.”
Bordo Takım: “Teknik Direktör İlyas Akçay. Futbolcular; Kenan Sivrikaya, Selim Özer, Erdinç Yavuz, Hasan Üçüncü, Semavi Uzun, Hans Somers, Mehmet Yılmaz, Orhan Kaynak.”
Beyaz Takım: “Teknik Direktör Hüseyin Tok. Futbolcular; Musa Büyük, Şehmuz Suna, Mehmet Kahraman, Yusuf Tokaç, Yattara, Bahattin Güney, Cemaruli, Nihat Tümkaya, Tayfun Cora.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.