Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolusporlu oyunculardan öğretmenlere ziyaret

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor’da futbolcular Andre Santos, Özgür Özkaya, Özgür İleri ve yöneticiler, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 4 okulu ziyaret etti. Futbolcular öğretmenlere çiçek vererek çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdiler.Boluspor...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig takımlarından Boluspor’da futbolcular Andre Santos, Özgür Özkaya, Özgür İleri ve yöneticiler, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 4 okulu ziyaret etti. Futbolcular öğretmenlere çiçek vererek çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdiler.
Boluspor Profesyonel Şube Sorumlusu Sefa Meral, Tesisler Sorumlu İlker Aktaş ve futbolcular Andre Santos, Özgür Özkaya ve Özgür İleri, 24 Kasım Öğretmenler günü öncesinde Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu, Bolu Spor Lisesi, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ve İzzet Baysal Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettiler. Öğretmenlere çiçek veren futbolcular öğrencilerden büyük ilgi gördüler.
Öğrenciler bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Brezilyalı yıldız Andre Santos’a büyük ilgi gösterdiler. Sınıflara girerek öğrencilerle birlikte oturan Santos bol bol imza dağıttı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.