Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boluspor’da Rotasyon Sinyali

Göztepe ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Boluspor Antrenörü Hamit Cihan, ürettikleri gol pozisyonlarından yararlanamadıkları için galip gelemediklerini ifade ederek, “Katacağımız daha becerikli oyuncular buna çözüm...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 21:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 21:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Göztepe ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Boluspor Antrenörü Hamit Cihan, ürettikleri gol pozisyonlarından yararlanamadıkları için galip gelemediklerini ifade ederek, “Katacağımız daha becerikli oyuncular buna çözüm olabilir” dedi.
PTT 1. Lig’in 30. hafta maçında Boluspor’la karşılaşan Göztepe, rakibiyle golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Antrenörü Hamit Cihan, maça galibiyet için geldiklerini belirterek, “1 puanla sahadan ayrıldık. Bu bizim için sevindirici oldu. Üzüldüğümüz taraf ise uzun zamandır galibiyet için mücadele ediyoruz, çok iyi oynadığımız maçlardan galibiyetle ayrılamıyoruz” diye konuştu.
Ürettikleri gol pozisyonlarından yararlanamadıkları için galip gelemediklerini kaydeden Cihan, “Katacağımız daha becerikli oyuncular buna çözüm olabilir” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.