Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boluspor’da Kriz Çözüldü

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da teknik direktör krizi akşam saatlerinde çözüldü. Boluspor Başkanı Savaş Abak ve yönetim kurulu Reha Erginer ile devam kararı aldı.Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Bucaspor’la son dakikada yediği penaltı...

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da teknik direktör krizi akşam saatlerinde çözüldü. Boluspor Başkanı Savaş Abak ve yönetim kurulu Reha Erginer ile devam kararı aldı.
Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Bucaspor’la son dakikada yediği penaltı golüyle 2-2 berabere kalan Boluspor’da maçtan sonra teknik direktör Reha Erginer’in açıklamaları neticesinde istifa edeceği ifade edilmişti. Erginer, eşyalarını toplayarak tesislerden ayrılırken, Boluspor Başkanı Savaş Abak ve yöneticilerle bir araya gelerek yaşananları değerlendirdi. Öğle saatlerinde tesislere gelen Reha Erginer, 2 saat süren görüşmenin ardından tesislerden ayrıldı. Akşam saatlerine kadar devam eden yönetim kurulu toplantısından Reha Erginer ile devam kararı çıktı.
Kırmızı-beyazlı takımda krizin sona ermesinin ardından Reha Erginer akşam yapılan antrenmana çıkarak, oyuncularıyla yakından ilgilendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.