Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boluspor Yönetimi, Bolu Belediye Başkanı Yılmaz’ı Ziyaret Etti

PTT 1. Lig takımlarından olağan kongrede göreve seçilen Necip Çarıkçı başkanlığındaki yönetim kurulu Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı ziyaret etti. Başkan Yılmaz, “Necip beyin başındaki yönetimler Bolu halkına geçmişte...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig takımlarından olağan kongrede göreve seçilen Necip Çarıkçı başkanlığındaki yönetim kurulu Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı ziyaret etti. Başkan Yılmaz, “Necip beyin başındaki yönetimler Bolu halkına geçmişte birçok heyecan yaşattılar. İnşallah Bolu’da o heyecanlar tekrar yaşanır” dedi.
Ziyarette ilk konuşmayı Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı yaptı. Çarıkçı, bir ay önce göreve gelen yönetimin önceliğinin yeni stat projesi olduğunu belirterek, “Yaklaşık 7 yıl Boluspor’da hem sportif anlamda hem tesisleşme anlamında hem de yatırım anlamında çok güzel şeyler yaptık. Bir ay önce de tekrar Boluspor Kulübü Başkanı olduk. Sayın başkanımızla yarım kalan projelerimiz var. Önce stat projemiz var. Belki 10 yıldan beri konuştuğu uğraştığı bir proje. Bunun hayata geçmesi gerekiyor. Takımımız belki bu sene, belki seneye belki de üç sene sonra şampiyon olacak ama şampiyon olduğumuz zaman elimizde bir stat olmayacak. Belki şuanda UEFA kriterlerinde bu statta maç oynanmayacak. Federasyonumuz burada maç oynatmama hakkına sahip. Bunu çözmemiz gerekiyor. Sayın valimizden, vekillerimizden ve sayın başkanımızdan destek alacağız bu konuda. Stat projesi olsun, hem de yapacağımız antrenman sahaları ve diğer projelerde hep beraber çalışacağız. Başkanımız sağ olsun bugüne kadar bütün desteğini verdi, bazı ufak tefek işlerimiz var bunları birlikte aşacağız”
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da, konuşmasında ilk olarak Boluspor Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti. “Çok fazla transfer yapılarak takım biraz ekonomik sıkıntıya düşülebiliyor. Görebildiğimiz kadarıyla bu sene de en az 10’un üzerinde transfer edilecek. Yani takım sıfırdan kurulacak. Birde her sene birden fazla antrenör değişiyor. Bütün yönetimler iyi niyetle gerçekleştiriyor bunları ama maalesef olmuyor. Bu yönetim inşallah günlük değil; kalıcı, geleceğe dönük birkaç yıllık program yapar ve bu program doğrultusunda amaçlarını adım adım gerçekleştirir” şeklinde konuştu.
Yılmaz ayrıca, Boluspor’da bugüne kadar görev alan tüm yönetimleri kutlayarak sözlerine şöyle devam etti:
“Boluspor bugüne kadarki yönetimlerinin tamamında ismini lekelememiş bir kulüptür. Tüm takımlar arasından eğer alacak, verecek konularının sağlıklı yürütüldüğü 3-4 takım varsa bunlardan biri de Boluspor’dur. Bu itibarı hiç geri düşürmedi diğer yönetimler. Sizlerde inşallah bu itibarı daha ilerilere taşırsınız.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.