Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boluspor taraftarlarından MHK’ya hakem tepkisi

Boluspor’un Play-Off mücadelesinde yarın Göztepe ile oynayacağı ilk karşılaşmanın hakemi olarak Bülent Yıldırım’ın atanmasına Boluspor taraftarları tepki gösterdi.Spor Toto Süper Lig’e çıkmak için Play-Off mücadelesi veren Boluspor’un...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2017 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Boluspor taraftarlarından MHK’ya hakem tepkisi

Boluspor’un Play-Off mücadelesinde yarın Göztepe ile oynayacağı ilk karşılaşmanın hakemi olarak Bülent Yıldırım’ın atanmasına Boluspor taraftarları tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig’e çıkmak için Play-Off mücadelesi veren Boluspor’un yarın Göztepe ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesi Boluspor taraftar grupları maçın hakeminin Bülent Yıldırım olarak atanmasına tepki gösterdi.

Boluspor taraftar gruplarından Yarenler ve Cadde 14 adına açıklama yapan Fatih Altundal, Bülent Yıldırım’ın hatalı karar verdiğinde takipçisi olacaklarını ifade ederek, "Göztepe ile ligin ilk yarısında oynadığımız maçın hakemi ile Play-Off’taki ilk karşılaşmamızın hakemi aynı kişi. İlk devre Göztepe ile oynadığımız deplasman karşılaşmasında direk sonucu etkileyen çok bariz hatalar vardı. Bu kararlar altında 1-0 kaybettiğimiz bir maç var. Yarınki karşılaşmada her iki takım için de sonuca etki edecek hatalı kararlar vermesin istiyoruz” şeklinde konuştu.

Tepkilerinin Göztepe kulübü ya da camiasına olmadığını özellikle belirten Altundal, "Biz sadece Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun vermiş olduğu karara tepki göstermek için bir araya geldik. Dikkat edilmesini istiyoruz çünkü dikkat edilmediği takdirde Türk futbolunda yaşanılanlar ortada. Tepkimize kulak verilmesini ve bu şehrin vebaliyle hiç kimse oynamasın istiyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.