Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boluspor - Karabükspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’de Boluspor, sahasında Kardemir Karabükspor’a 1-0 mağlup olurken, karşılaşmanın ardından iki takımın teknik sorumluları maçı değerlendirdiler.Boluspor Yardımcı Antrenörü Hamit Cihan, “Bazen bir oyunu tanımlamasında zorluk...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de Boluspor, sahasında Kardemir Karabükspor’a 1-0 mağlup olurken, karşılaşmanın ardından iki takımın teknik sorumluları maçı değerlendirdiler.
Boluspor Yardımcı Antrenörü Hamit Cihan, “Bazen bir oyunu tanımlamasında zorluk çekersiniz. O oyunlardan bir tanesini oynadık. 85. dakikaya kadar her şey kontrolümüz altındaydı. 2 metreden kaçırdığımız gol pozisyonunu ağlarla buluşturabilsek her şey farklı olacaktı. Hemen arkasında penaltı oldu. Galip gelseydik taraftar ve cami bütünleşecekti. Galip gelirseniz her şey güzel olur, kötü olan şeyler görünmez. Ama mağlup olduğunuzda güzel yaptığınız şeyler de görünmez. Taraftarımıza 3 puan sevinci yaşatamadığımız için çok üzgünüz” dedi.
KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise, “Bu maça çıkmadan önce rakiplerimizin maçlarını kazanmasından dolayı biraz üzerimizde baskı vardı. İlk 45 dakika istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarıda da fazla etkili olamadık ancak aradığımız golü son dakikalarda bulduk. Zorlu deplasmandan kayıpsız döndüğümüz için mutluyum. 7 final haftamız kaldı. Her maç zor olacak. Seyircimize de teşekkür ediyorum. Bundan sonra tribünleri dolu oynamak istiyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.