Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boluspor - Gaziantep Bbsk Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 25. haftasında Boluspor kendi evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la 1-1 berabere kalırken, Boluspor Yardımcı Antrenörü Hamit Cihan, “Kaçan 2 puana üzülüyoruz. Bu maçın galibi biz olmalıydık” dedi. Gaziantep BBSK...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 19:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 19:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’in 25. haftasında Boluspor kendi evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la 1-1 berabere kalırken, Boluspor Yardımcı Antrenörü Hamit Cihan, “Kaçan 2 puana üzülüyoruz. Bu maçın galibi biz olmalıydık” dedi. Gaziantep BBSK Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise, “İki takımın oyuncularını da oynadıkları oyun için kutluyorum” şeklinde konuştu.
Boluspor Yardımcı Antrenörü Hamit Cihan, “Oyuncularımı güzel oyun nedeniyle kutluyorum. Oyunun ikinci yarısında rakip kalede daha fazla etkili olduk. Takım performansından memnunuz. Kaçan 2 puana üzülüyoruz. Bu maçın galibi biz olmalıydık. Ama maalesef olmadı. Bundan sonraki maçları 3 puanla kapatmak için daha çok çalışacağız” diye konuştu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, “Öncelikle iki takımın oyuncularını tebrik ediyorum. İlk yarı oyunu yönlendiren takım bizdik. Golden sonra biraz daha sakin olmamız gerekiyordu. Ancak bunu başaramadık. İkinci yarı çok pas hatası yaptık. Telaşa girdik. Golü yedikten sonra rakibimiz baskı yapmak istedi. Oyunu hızlı oynayarak rakibi durdurmayı başardık. Son paslarda biraz daha kaliteli oyun oynamamız gerekiyor. İki takımı da kutluyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.