Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boluspor Eski Başkanı Necip Çarıkçı Resmen Aday

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da 28 Mayıs’ta yapılacak kongre öncesinde eski Başkan Necip Çarıkçı adaylığını açıkladı. Çarıkçı, “Boluspor camiasından özellikle son 15 gündür büyük bir baskı ile aday olmam istendi. Taraftarlarımız...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da 28 Mayıs’ta yapılacak kongre öncesinde eski Başkan Necip Çarıkçı adaylığını açıkladı. Çarıkçı, “Boluspor camiasından özellikle son 15 gündür büyük bir baskı ile aday olmam istendi. Taraftarlarımız basınımız büyük destek veriyor. Mevcut yönetim ile eski yönetimler arasında kopmalar mevcut. Biz yönetim olarak bütün başkanlarımızı kucaklayacağız. Biz birlikte olursak kazanırız” dedi.
Boluspor eski Başkanı Necip Çarıkçı, 2004 ruhuyla geri gelmek istediklerini ifade ederek, “Taraftarlarımızın, basınımızın ve camianın 2004 ruhunu geri istediklerini biliyoruz. Bizim dönemimiz dahil birçok yönetimden genç ve güçlü bir kadro ile Boluspor’u yönetmeye adayız. İnşallah bizler bu göreve geldiğimiz günden sonra Boluspor’da herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışımız olacak” diye konuştu.
Çarıkçı, aday olması yönünde camianın büyük baskı yaptığını belirterek, sözlerine şöyle devam etti:
“Boluspor camiasından özellikle son 15 gündür büyük bir baskı ile aday olmam istendi. Taraftarlarımız basınımız büyük destek veriyor. Bugün resmen adaylığımı sizlerin aracılığı ile açıklıyorum. Mevcut yönetim ile eski yönetimler arasında kopmalar mevcut. Biz yönetim olarak bütün başkanlarımızı kucaklayacağız. Biz birlikte olursak kazanırız. Boluspor’un şu anda durumunu biliyorum. Geleceğe yönelik 2 yıllık çalışmamız olacak. Yönetimde yer alacak arkadaşlarımız ile Boluspor’u layık olduğu yere getirmek için bu göreve yeniden büyük bir destekle geldik. Bu destek sonrasında çalışmalarımızı yapacağız. Başarı sabredersek gelecektir.”
Seçilmesi durumunda kulübün kapılarının herkese açık olacağını söyleyen Necip Çarıkçı, “Boluspor’un kapısı herkese açık olacak. Taraftarlarımız, basınımız herkes şeffaf bir yönetim ile Boluspor’u takip edebilecek. Kırgınlıklar küslükler olmayacak. Eski başkanlarımızı, mevcut yönetimdeki arkadaşlarımızı ve eski idarecileri bir araya getireceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.