Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boluspor Başkanı Çarıkçı’dan transfer açıklaması

Boluspor Başkanı Necip Çarikçi, Transfer Çalişmalariyla İlgili Olarak Gazetecilere Açıklama Yaptı. (bülent Velioğlu/bolu-iha)

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Boluspor Başkanı Çarıkçı’dan transfer açıklaması
PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un Başkanı Necip Çarıkçı, “Transfer çalışmalarınız çok güzel gidiyor. 2 stoper, bir ön libero ve bir santrafor daha alacağız” dedi.
Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, gazetecilerin transferle ilgili sorularını yanıtladı. Çarıkçı, transfer çalışmalarını Teknik Direktör Fuat Çapa’yla görüşerek büyük titizlik içinde yaptıklarını ifade ederek, “Şu anda 7 oyuncu ile anlaşmaya vardık. Çalışmalarımız devam ediyor. 2 stoper, bir ön libero ve santrafor alarak kadromuzu şekillendireceğiz” diye konuştu.
“Emre ile görüşeceğiz”
Genç oyuncu Emre Kılınç’la ilgili soruya da yanıt veren Çarıkçı, “Osmanlıspor Emre Kılınç ile ilgili talepte bulunmuştu. Parasal bir görüşme olmadı. Oyuncu takası olacaktı. Osmanlıspor’a yaptıkları talebin olumlu olduğunu ifade ettik. Fakat daha sonrasında herhangi bir görüşme gerçekleşmedi. Bugün ya da yarın menajeri olan amcası ve oyuncumuz ile görüşeceğiz. Emre yetenekli bir futbolcu. 2 sene önce keşke bir üst lige fırlama yapabilseydi. Ama olmamış” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.