Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boluspor - Adana Demirspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 20. haftasında Boluspor, sahasında Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar karşılaşmayı değerlendirdi.Maç sonrası basın toplantısında konuşan Boluspor Yardımcı Antrenörü Hamit Cihan, ilk olarak...

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2016 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2016 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’in 20. haftasında Boluspor, sahasında Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar karşılaşmayı değerlendirdi.
Maç sonrası basın toplantısında konuşan Boluspor Yardımcı Antrenörü Hamit Cihan, ilk olarak kendilerine bu sorumluluğu veren Boluspor Başkanı Savaş Abak ve yönetimine çok teşekkür ederek, "Sorumluluğumuz gerçekten çok büyük. Çünkü şehrin beklentileri çok büyük. Beklentiler içerisinde bir üst lige çıkmak var. Dolayısıyla bu beklentiye cevap vermek için tüm gücümüz ve enerjimiz ile çalışacağız. İnşallah 15 hafta sonunda bir üst lige çıkmış oluruz. Ekip olarak bu amaç ile buradayız. Maça gelince, en kısa sürede oyuncularımıza nasıl taktiksel bir düşünce kazandırabiliriz diye çalıştık. Kazandığımız toplar ile hücuma gitme gibi bir planımız vardı. Bu plana oyuncularımız inanılmaz bir özveri ile uydular. Sonuç olarak ise en sert rakiplerimizden birine karşı sahadan galibiyet ayrıldık. Bunun için ekip olarak mutluyuz" ifadelerini kullandı.
ÖZKÖYLÜ: "ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE ADANA DEMİRSPOR ÇOK DAHA İYİ SONUÇLAR ALACAKTIR"
Karşılaşmanın 90 dakikalık sürecinde oyunun hakimiyetinin kendilerinde olduğunu belirten Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Topun bizde kalma oranı yüksekti ama bir türlü istediğimiz pozisyonları bulamadık. Pozisyon zenginliği üretemedik. Boluspor’un gerçekten savunmada iyi konsantre olması bize çok şans vermedi. Biz de o etkinliği yaratamadık. Mağlup olduğumuz için üzgünüz ama bu mağlubiyet bizi yolumuzdan ve hedefimizden kesinlikle alıkoymayacak. Biz iyi ve güçlü bir takımız. Eksik oyuncularımızın takıma dönmesi, sonradan aramıza katılan oyucuların antrenman ve maç eksiğini tamamlamalarının ardından önümüzdeki süreçte Adana Demirspor çok daha iyi sonuçlar alacaktır" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.