Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boluspor 40 Kişilik Kadro 24’e İnecek

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un teknik direktörü Ümit Özat, 40 kişilik oyuncu kadrosunu 24’e indirmek için ince eleyip sık dokuyor.Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Boluspor’da A-2 oyuncularının da içinde bulunduğu...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un teknik direktörü Ümit Özat, 40 kişilik oyuncu kadrosunu 24’e indirmek için ince eleyip sık dokuyor.
Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Boluspor’da A-2 oyuncularının da içinde bulunduğu kadroda 40 kişi bulunuyor. A takımda geçen seneden Emre Kılınç, Alex Prijovic, Nurettin Kayabaşı, Ahmet Kulabaş, Ogün Aytaç Yavuz, Bilal Gülden, Umut Meraş, Muhammet Enes Yılmaz, İlyas Yılmazer, Melih Ağa, Erdi Yokuşlu, Mehmet Can Işık, Serkan Şirin, Ömer Alp Kulga ve Reko yer alırken yeni transferler Eren Aydın, Enis Kahraman, Emrecan da çalışmalarda yer aldı.
ÖZAT’I ZOR BİR GÖREV BEKLİYOR
Boluspor Teknik Direktörü Ümit Özat, 40 oyuncu ile çalışmalara devam ederken, bu sayıyı 24’e indirmesi planlanıyor. Gazetecilere alt yapıdan çok fazla oyuncuya yer vermeyeceğini ifade eden Ümit Özat, kampın ikinci aşamasında U-21 oyuncularını ile çalışmalara son vereceği düşünülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.