Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boluspor 4 oyuncuyu renklerine bağladı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor Göztepe’den Özgür İleri, Trabzonspor’dan Oğulcan Gökçe, Gençlerbirliği’nden Berat Tosun ve Yusuf Emre Gültekin ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı.Boluspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde...

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig takımlarından Boluspor Göztepe’den Özgür İleri, Trabzonspor’dan Oğulcan Gökçe, Gençlerbirliği’nden Berat Tosun ve Yusuf Emre Gültekin ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı.
Boluspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, “4 futbolcumuzla mukavele imzaladık. 3 gün önce aramıza Özgür İleri katıldı. Özgür, Çanakkale çıkışlı ve daha sonra Gençlerbirliği ardından Göztepe’de oynayan oyuncumuz. Özgür, Süper Lig’de top oynamış bir topçu kardeşimiz. Daha sonradan geçen sene bizde yer alan biraz transferi zor olan Yusuf Emre Gültekin ile tekrar anlaştık. Geçen sene Boluspor’a çok önemli katkıları oldu. Daha sonradan stoper mevkisinde ihtiyaç duyduğumuz ve 1 aydan bu yana görüştüğümüz Trabzonspor’dan Oğulcan Gökçe. Son olarak Gençlerbirliği’nden Berat Tosun kardeşimizde imza attı. Özgür, Yusuf ve Oğulcan ile 2 yıllık mukavele yaptık. 2 yıllığına Gençlerbirliği’nden ek sözleşme yapılarak Berat ile anlaştık” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.