Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolupspor, Karafırtınalar ile sözleşme imzaladı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, geçtiğimiz sezon kırmızı beyazlı ekibi play-off’lara taşıyan teknik direktör Sait Karafırtınalar ile sözleşme imzaladı.Spor Toto 1. Lig’in geçtiğimiz sezonunda Fuat Çapa’nın 9 haftada 8 puan...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolupspor, Karafırtınalar ile sözleşme imzaladı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, geçtiğimiz sezon kırmızı beyazlı ekibi play-off’lara taşıyan teknik direktör Sait Karafırtınalar ile sözleşme imzaladı.

Spor Toto 1. Lig’in geçtiğimiz sezonunda Fuat Çapa’nın 9 haftada 8 puan toplamasının ardından Çapa ile yollarını ayıran Boluspor Kulübü, Sait Karafıtrtınalar ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Lig bitimine kadar Boluspor’un teknik direktörlüğünü yapan ve başarılı bir sezon geçiren Sait Karafırtınalar, kırmızı beyazlı ekibi play-off’lara taşımasına rağmen yarı finalde Gazişehir Gaziantep’e elenerek bir üst lige çıkma şansını kaybetti.

Boluspor ile geçtiğimiz sezon sözleşme imzalandığında 8 puanı olan takımı 60 puan toplayarak 3’üncü sırada ligi bitirmesini sağlayan Karafırtınalar ile görüşen Boluspor yönetimi, başarılı teknik direktör ile yeniden sözleşme imzaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.