Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bölükbaşı: Tecrübeli olsaydık, şampiyonluğun en büyük adayı olurduk

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, takımda çok güzel bir hava olduğunu belirterek, “Belki biraz daha tecrübeli olsaydık, belki de şampiyonluğun en büyük adayı biz olurduk.” dedi.    Bölükbaşı, kulübün resmi televizyonunda...

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bölükbaşı: Tecrübeli olsaydık, şampiyonluğun en büyük adayı olurduk
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, takımda çok güzel bir hava olduğunu belirterek, “Belki biraz daha tecrübeli olsaydık, belki de şampiyonluğun en büyük adayı biz olurduk.” dedi.

    Bölükbaşı, kulübün resmi televizyonunda yer alan açıklamasında, ligde önceki akşam oynanan ve 10 kişi kalmalarına rağmen 2-1 kazandıkları maçı değerlendirdi. Hakemin verdiği kırmızı kart ve penaltı kararını eleştiren Bölükbaşı, “Televizyondan bir kez daha detaylı izlemek lazım. Hakem iyi yönetti ama zaman zaman kaçırdı sonra toparladı. Mersin İdmanyurdu iyi bir takım. Puanlarından da durumları belli. Taraftarımız da çok iyiydi. Onlara çok teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz. Taraftarımızı çarşamba günü oynayacağımız Türkiye Kupası maçına bekliyoruz.” diye konuştu.

“BİRAZ DAHA TECRÜBELİ OLSAYDIK”

    Ligde ve kupada iyi durumda olduklarını belirten Bölükbaşı, şunları kaydetti:
    “Teknik heyetten, malzemecimize, masörümüzden çimcimize kadar herkesi tebrik ediyorum. Çok güzel bir hava var. Belki biraz daha tecrübeli olsaydık, belki de şampiyonluğun en büyük adayı biz olurduk. Önümüzdeki sezon stadyumumuz ile berabere kadromuzu koruyacağız. Kiralık olan oyuncularımız ile devam edeceğiz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.