Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bölükbaşı: Kupada hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Türkiye kupasında hedefleri doğrultusunda yola devam ettiklerini söyledi.Kupada yarın deplasmanda oynanacak Mersin İdmanyurdu maçının çok önemli olduğunu belirten Bölükbaşı, şunları dile getirdi:...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Türkiye kupasında hedefleri doğrultusunda yola devam ettiklerini söyledi.

Kupada yarın deplasmanda oynanacak Mersin İdmanyurdu maçının çok önemli olduğunu belirten Bölükbaşı, şunları dile getirdi: “Ziraat Türkiye Kupası’nda gruptan çıkmamız lazım. Futbolcularımız da bunun bilincinde. Onlara güveniyoruz. Hocamıza ve çocuklarımıza başarılar diledim. Onlar gereğini yapacaktır. Konyaspor maçı çok heyecanlı geçti. O maçın ilk yarısı 4-0 bitebilirdi sonrasında hatalı goller yedik. Onlardan üstündük. Galibiyetin son dakikada gelmesi heyecan verici oldu. Şuanda ligde dördüncü sıradayız. Mutluyuz. Kupada da İnşallah bir üst tura çıkarız. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz.”

“GALATASARAY MAÇINI KAZANMAMIZ LAZIM”

Bu maçın ardından çok önemli bir lig maçı oynayacaklarını hatırlatan Bölükbaşı, şöyle devam etti: “Hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Galatasaray maçını kazanmamız gerekiyor. Daha sonra üst sıradaki takımların puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Gönlümüzden geçen daha üst sıralar. Takımımızın bunu başarabilecek kapasitesi var. Camiamızın duaları var. Taraftarlarımızın heyecanı var. İsteyince olur ama herkesin istemesi lazım. Çalışmak lazım. Futbolcularımız da istiyor ve çalışıyorlar. O zaman melese yok.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.