Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bölükbaşı: "Hedefimiz İskelet Kadroda Bulunan Oyuncuları Belirlemek"

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Bülent Bölükbaşı yeni sezon çalışmaları çerçevesinde görüşmelerin sıkı bir şekilde sürdüğü ve yeni oyuncu tespiti konusunda aralıksız çalıştıklarını...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Bülent Bölükbaşı yeni sezon çalışmaları çerçevesinde görüşmelerin sıkı bir şekilde sürdüğü ve yeni oyuncu tespiti konusunda aralıksız çalıştıklarını söyledi.
Yeni sezon kadro oluşturma çabalarının sürdüğünü ifade eden Teknik Direktör Bülent Bölükbaşı, “Yurt içinde ve yurt dışında oyuncu arama tarama çalışmalarımız sürüyor. Daha önceden sportif direktörümüz Ali Güneş ve yeni sezonda teknik ekipte yer alacak olan Kemal Aslan’ın ve yine listemde bulunan oyuncular konusunda araştırmalar yapıyoruz. İlk olarak hedefimiz iskelet kadroda yer alan oyuncuları belirlemek ve sonrasında ihtiyaca göre mevkilere transfer yapmak. Bu konuda oyuncularla görüşmelerimiz sıkı bir şekilde devam ediyor. Bizimle devam edip etmeyeceği netlik kazanmayan oyuncular var. Bunlar kesinleşince önümüzü daha net göreceğiz" dedi.
"GENÇ BİR KADRO OLACAK"
Genç bir kadro oluşturacaklarını ifade eden Bölükbaşı, "Geçen iki sezondaki transfer politikasının aksine genç ve yetenekli oyuncuları keşfedip çok koşan ve mücadele eden bir takım oluşturmak için kolları sıvadık. Önümüzdeki 10 günlük süre içerisinde bazı taşlar daha da yerine oturacak. Acelemiz yok. 1 ay gibi zaman diliminde kadromuzu tamamen oluşturacağız" diye konuştu.
"BİRÇOK OYUNCU DENEYECEĞİZ"
Bölükbaşı, başarıya aç oyuncularla yola çıkacaklarını dile getirerek, "Kamp döneminde birçok oyuncuyu denemeye alacağız. Gözümüz kapalı oyuncu transfer etmeyeceğiz. İşimize yarayıp yaramayacağına izledikten sonra karar vereceğimiz oyuncular olacak" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.