Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda teşvik ödülleri dağıtılacak

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın tanıtımına ve gelişmesine katkıda bulunarak, yarışa destek veren spor basını temsilcilerine Samsung Electronics Türkiye tarafından, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin katkıları ile...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın tanıtımına ve gelişmesine katkıda bulunarak, yarışa destek veren spor basını temsilcilerine Samsung Electronics Türkiye tarafından, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin katkıları ile bir ödül töreni gerçekleştirilecek.

2014 Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın etkin tanıtımına, yarış öncesi duyurularının yapılmasına katkıda bulunan; bu büyük organizasyonun öncesinde ve sonrasında yaptıkları haberler, yorumlar, röportajlar ve çektikleri fotoğraflarla, ajanslardan, televizyon ekranlarından, gazete köşelerinden yarışa destek veren yazılı ve görsel basın mensuplarına teşvik unsuru olarak, Samsung Electronics Türkiye tarafından, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin katkıları ile 'Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı Basın Ödülleri' adıyla ödül töreni düzenlenecek.

Ödül töreni, 2015 Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı öncesinde 24 Temmuz 2015 Cuma günü Olimpiyatevi, Ataköy’de gerçekleştirilecek.

12 AYRI ÖDÜL SAHİPLERİNİ BULACAK

2014 Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı ile ilgili yazılı ve görsel basında yayınlanmış haberlerin sahipleri, en geç 16 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 17.00’ye kadar Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, Boğaziçi Organizasyon Komitesi'ne (Olimpiyatevi, Ataköy) iletmeleri gerekiyor.

ÖDÜL KATEGORİLERİ

- Yazılı Basın Ödül Kategorileri
1. En İyi Yazılı Haber Ödülü
2. En İyi Fotoğraf
3. Yarış Öncesi Destekleyen Yazılı Haber / Özel Röportaj

- Görüntülü Basın Ödül Kategorileri
1. En İyi Tv Haberi
2. En İyi Özel Röportaj / Canlı Yayın
3. Yarış Öncesi Destek Veren TV Kanalı / Yayın

- Haber Ajansı Ödülü
- İnternet Basını Ödülü
- Yerel / Sektörel Spor Basını (Haber)
- Yabancı Basın Ödülü
- Jüri Büyük Ödülü
- Levent Aksüt Özel Ödülü
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.