Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum'da '3. BIOR' heyecanı başladı

3. Bodrum Uluslararası Optimist Regatta (BİOR) Yarışları, Muğla'nın Bodrum ilçesinde başladı. Türkiye'nin ilk uluslararası optimist yarışması olma özelliği taşıyan organizasyona 15 ülkeden 79 kulüpten 275'i yarışa katılıyor. Türkiye...

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2015 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bodrum'da '3. BIOR' heyecanı başladı
3. Bodrum Uluslararası Optimist Regatta (BİOR) Yarışları, Muğla'nın Bodrum ilçesinde başladı. Türkiye'nin ilk uluslararası optimist yarışması olma özelliği taşıyan organizasyona 15 ülkeden 79 kulüpten 275'i yarışa katılıyor. Türkiye Yelken Federasyonunca (TYF) düzenlenen yarışmaya, Bodrum Uluslararası Optimist Regatta Yarışları'na, Bodrum Belediyesi, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ile Bodrum Belediyesi Yelken Kulübü ev sahipliği yapıyor.

Bodrumspor Yelken Şube Sorumlusu Buğra Muharrem Çetin, BIOR'un dünyada daha çok tanınan bir yarış olması için çaba gösterdiklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Bu yıl BIOR 2015'i düzenliyoruz. Bu sene yarışın 3'ncü senesi. Her sene katılımı artırarak yarışa devam ediyoruz. Bundan sonra da başarılı bir şekilde uzun yıllar bu yarışı devam ettirmeyi hedefliyoruz ve yarışın ileride dünyaca daha çok bilinen bir yarış olması için çabalıyoruz." dedi.

TYF Organizasyon Şubesi Başkanı Nevin Köylü ise yarışma yarışlarda optimist sınıfında 15 ülkeden gelen 275 sporcunun mücadele ettiğini kaydetti. Köylü, "Yarışlarımız bugün itibarıyla başlıyor ve 8 Mart Pazar günü bitecek. Uluslararası olduğu için önemli bir yarış. Hava çok güzel, rüzgarımız çok güzel, hakemlerimiz de hazır. Keyifli bir yarış yapmayı bekliyoruz." diye konuştu.

İtalyan takımının antrenörü Luka Verzel de havanın çok güzel olduğuna dikkat çekerek; "3 yıldır Bodrum'da BIOR'a katılıyoruz. Her şeyden çok memnunuz. 6 yarışmacı ile katıldık yarışa. Buraya kazanmak için geldik ve iddialıyız." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.