Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Blackroll Türkiye’de

Avrupa’nın bir çok ülkesinde kullanılan "Blackroll", Türkiye’ye geldi.Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde düzenlenen "Blackroll" tanıtım toplantısına Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa’nın bir çok ülkesinde kullanılan "Blackroll", Türkiye’ye geldi.
Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde düzenlenen "Blackroll" tanıtım toplantısına Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, Coliseum Spor Müdürü Ahmet Kulçak ve dünyaca ünlü sporcu Alman Master Trainer Nina Heinemann katıldı. ‘Dopinge ve uyuşturucuya hayır’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Başkanı Muzaffer Ilıcak, uyuşturucu ile tek yolun spor olduğunu belirterek, “Avrupa’da bir çok ülkesinde yapılan ama Türkiye’de yeni yapılacak olan spor. Federasyon olarak gençlerimizi ve daha sağlıklı yaşamaları için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Coliseum Spor Müdürü Ahmet Kulçak, Coliseum Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden birisi olduğunu belirterek, “Yeni çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalardan bir tanesi de Blackroll. Blackroll Türkiye için yeni bir kavram. Spor ve sağlığı hepsini birleştirmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda uyuşturucudan ve kötü alışkanlıklardan uzak durarak” dedi.
Ünlü Alman master Trainer Nina Heinemann yüzücü olarak spora başladığını hatırlatarak, “Farklı dallarda spor yaptım. Sporla ilgili çok dallarda eğitimler aldım. Spor benim her zaman büyük sevgidir. Avrupa’da Blackroll ile tanışanlardan ilklerden bir tanesi benim. Blackroll 3’e ayrılır ve ağrıya göre üretilir. Bel ağrıları çekenlere büyük yararı vardır. Bu blackroll spordan önce ve sonra yapılır. Kan dolaşımında büyük yararı vardır” dedi.
Toplantının ardından Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak ve Coliseum Spor Müdürü Ahmet Kulçak, Dünyaca ünlü sporcu Alman Master Trainer Nina Heinemann’e plaket verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.