Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BJK Kabataş Üniversitesi için ilk adım atıldı.

Beşiktaş Kulübü ile Kabataş Erkek Liseliler Derneği ortak vakıf üniverisetisi kurmak için ilk resmi adımı attı.    Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı Feriye Sitesi’nde düzenlenen törende konuşan Başkan Fikret Orman,...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BJK Kabataş Üniversitesi için ilk adım atıldı.
Beşiktaş Kulübü ile Kabataş Erkek Liseliler Derneği ortak vakıf üniverisetisi kurmak için ilk resmi adımı attı.

    Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı Feriye Sitesi’nde düzenlenen törende konuşan Başkan Fikret Orman, “Üniversite kurmak için niyetimiz vardı. Artık yol başladı.” dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Kabataş Erkek Liseliler Derneği Başkanı Anıl Cansızoğlu arasında yapılan vakıfın imza töreninde konuşan Orman, “Camiamı adına önemli bir adım atıyoruz. Beşiktaş Kulübü ile Kabataş Erkek Liseliler Eğitim Vakfı güçlerini birleştirme kararı aldı. BJK Kabataş Üniversitesi için attığımız bu adımın uzun olmasını temenni ediyorum. İstikbalde hayatımızda önemli bir gurur ve referans olacak bir imza atıyoruz. Bu işe destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlara vesile etsin. “diye konuştu.

    Başkan Fikret Orman, kurulacak üniversitenin yeri ile alakalı olarak, “ Yer ve eğitim zamanı hakkında daha sonra görüşeceğiz. Aklımızda bir çok alternatif var. Artık bu iş başladı. Niyet çok önemliydi ve yol başladı diyebiliriz.” dedi.

    Öte yandan Kabataşlı öğrencilerin imza sonrası tezahüratlarda bulunması salonda bulunanlarca da desteklendi. Başkan Orman da tezahüratlara eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.