Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bizim Ev Sporcuları Nilüfer’in Gururu Oldu

Uludağ’da yapılan Türkiye Patika Oryantiring Şampiyonası’na bu yıl ilk kez katılan Bizim Ev Engelli Takımı, aldığı derecelerle göz doldurdu.Türkiye Oryantiring Federasyonu, Uludağ Sarıalan mevkiinde Türkiye Patika Oryantiring Şampiyonası...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bizim Ev Sporcuları Nilüfer’in Gururu Oldu
Uludağ’da yapılan Türkiye Patika Oryantiring Şampiyonası’na bu yıl ilk kez katılan Bizim Ev Engelli Takımı, aldığı derecelerle göz doldurdu.
Türkiye Oryantiring Federasyonu, Uludağ Sarıalan mevkiinde Türkiye Patika Oryantiring Şampiyonası düzenledi. Türkiye’nin farklı illerinden toplam 121 sporcunun katıldığı şampiyonada, Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi Takımı da ter döktü. 5 hedefin bulunduğu 2 bin metrekarelik parkurda yarışan sporcular, hedefleri en kısa sürede ve doğru bulabilmek için kıyasıya mücadele etti. Şampiyonaya kısa süre içinde hazırlanarak bu yıl ilk kez katılan Bizim Ev Engelli Takımı, derece yaparak Nilüfer’in gururu oldu.
Bizim Ev Engelli Takımı’ndan Mücahit Karabaş Pre-A kategorisinde Türkiye 2’incisi olurken, Orhan Koca da Türkiye 3’üncüsü oldu. Pre-YB kategorisinde mücadele eden Nebahat Yargıcı Türkiye 2’incisi, Adem Aktağ da Türkiye 3’üncüsü oldu.
Dereceye girenlere madalyalarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.