Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bisikletin ustaları Karadeniz’de

Ordu Büyükşehir Belediyesi büyük bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Bisikletin usta isimleri, Türkiye Şampiyonası için bu kez Ordu’da pedal çeviriyor.Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bisikletin ustaları Karadeniz’de
Ordu Büyükşehir Belediyesi büyük bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Bisikletin usta isimleri, Türkiye Şampiyonası için bu kez Ordu’da pedal çeviriyor.
Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası 3’üncü Ayak Puanlı Yol Bisiklet Yarışları, Ordu’da gerçekleştiriliyor. Ordu’nun ev sahipliğinde yapılan 3. Ayak Yol Bisiklet Yarışlarına toplam 50 kulüpten 500 sporcunun katılıyor. Efirli- Bolaman arasındaki sahil yolunda yapılan Kriteryum yarışmalarında dereceye giren sporcular için Ordu Büyükşehir Belediyes, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda ödül töreni gerçekleştirilecek.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin sadece teknik alanda hayata geçirdiği yatırımlarla değil, sosyal ve kültürel çalışmaların yanı sıra spor alanında da birçok önemli projeye imza atarak adından sıkça söz ettirdiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.