Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bisikletçiler şampiyona için Konya’da

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımı, 21-22 Ekim tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek olan Uluslararası Dağ Bisikleti Şampiyonası’na katılacak.Sakarya Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımı, 21-22 Ekim tarihleri arasında...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bisikletçiler şampiyona için Konya’da

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımı, 21-22 Ekim tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek olan Uluslararası Dağ Bisikleti Şampiyonası’na katılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımı, 21-22 Ekim tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek Uluslararası Dağ Bisikleti Şampiyonası’na katılacak. Konya Tavusbaba ile Meram arasında gerçekleştirilecek olan yarışta Büyükşehir Belediyespor Bisiklet takımını, Genç Kategoride Deniz Deniz, Büyükler Elit Kategoride Zeki Kaygısız temsil edecek. Şampiyonada yarışacak olan sporculara başarı dileklerini ileten Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Bisiklet branşında yeni bir ivme yakaladık. Sporcularımız daha önce yarıştıkları şampiyonalarda kürsüde yer almayı başardı. Şimdi Konya’da gerçekleştirilecek yarışlarda bisikletler şampiyonluk için sürülecek. Sporcularımıza inancımız tam. Bisiklet takımımıza bu önemli şampiyonada başarılar diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.