Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Biryol: "Beşiktaş Derbiyi Rahat Kazanır"

Eski futbolcu Zafer Biryol, ligin 32. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi hakkında, "Bence gollü bir karşılaşma olacak. Ekstra bir durum olmazsa ben Beşiktaş’ın ben kazanacağını düşünüyorum" dedi.TGRT Haber’de Hakan...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski futbolcu Zafer Biryol, ligin 32. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi hakkında, "Bence gollü bir karşılaşma olacak. Ekstra bir durum olmazsa ben Beşiktaş’ın ben kazanacağını düşünüyorum" dedi.
TGRT Haber’de Hakan Dede’nin moderatörlüğünde yayınlanan ’Tarafsız Saha’ programının yorumcularından eski milli kaleci Ömer Çatkıç ve Zafer Biryol, Spor Toto Süper Lig’de takımların son durumları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın takımdaki golcü oyuncular arasındaki dengeyi bir türlü kuramadığını söyleyen eski futbolcu ve yorumcu Zafer Biryol, "Pereira’yı eleştirdiğim konu şu; Şenol Güneş’in Gomez ve Cenk Tosun arasındaki tercihini Pereira yapamadı. Böylece ikisini birden küstürdü. Futbolcu adaletsiz bir dağıtım olduğunu düşündüğü zaman kendince böyle küsmeler olur. Bu Türk futbolunun çok büyük bir özelliğidir" diye konuştu.
"DERBİ GOLLÜ GEÇER"
Süper Lig’in 32. haftasında pazar günü oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi hakkında da açıklamalarda bulunan Biryol, "Bence derbi gollü geçer. Beşiktaş açısından zaten gollü geçecek. Galatasaray açısından da Sneijder’in oynaması önemli. Sneijder, Yasin, Podolski gibi oyuncular Beşiktaş’ın o konuştuğumuz kötü defansını geçecek oyuncular. Galatasaray’ın ileri tarafında önemli oyuncuları var. Bu oyuncular Beşiktaş’ın kötü defansına gol atabilecek oyuncular. Bence gollü bir karşılaşma olacak. Ekstra bir durum olmazsa ben Beşiktaş’ın rahat kazanacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.
"CENK TOSUN İÇİN HAZIRLIK MAÇLARI ALINMASI LAZIM"
Öte yandan Beşiktaş’ın forvet oyuncusu Cenk Tosun’un performansını da değerlendiren Zafer Biryol, "Görülüyor ki Cenk Tosun Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası’nda forveti olacak. Onun da ligdeki ortalaması 20 dakika, belki daha da az. İçinden çıkılmayacak bir konu bu. Cenk Tosun için hazırlık maçları alınması lazım. Santrafor kimliği ile baktığınız zaman Cenk Tosun iyi. Topla buluşmak istediği yerler Gomez’den daha iyi yerler" açıklamasında bulundu.
ÇATKIÇ: "PEREIRA OYUNCULARI İYİ YÖNETEMİYOR"
Eski milli kaleci ve yorumcu Ömer Çatkıç ise yaptığı değerlendirmelerde, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın oyuncuları iyi yönetemediğini belirtti. Ayrıca Galatasaray - Beşiktaş derbisine de değinen Çatkıç, "Bence Bilal konusunda Galatasaray yanlış yaptı. Şu kadroda Bilal gibi bir oyuncuyu kazanması gerekiyor. Aralarında ne yaşandı bilmiyorum. Onu kullanmıyor Riekerink. Beşiktaş derbisinde orta saha tercihleri belirleyici olacak" dedi.
Beşiktaş’ın defanstaki sıkıntılarına da dikkat çeken Çatkıç, "Alexis Beşiktaş’a en faydalı yerdeydi; yedek kulübesinde. Çok büyük hatalar yapıyor. Beşiktaş’ın gol yemeden maç bitirmesi çok zor. Oyuna top sokma ve birebirlerde kalecilere çok problem çıkartıyor" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.