Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birkan Batuk Darüşşafaka Doğuş’ta

Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı, milli oyuncu Birkan Batuk’la (26) iki yıllık anlaşma imzaladı.2016 Rio Olimpiyat Elemeleri’ne hazırlanan A Milli Takımı kadrosunda yer alan Birkan Batuk, Darüşşafaka Doğuş’a attığı imza sonrası,...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı, milli oyuncu Birkan Batuk’la (26) iki yıllık anlaşma imzaladı.
2016 Rio Olimpiyat Elemeleri’ne hazırlanan A Milli Takımı kadrosunda yer alan Birkan Batuk, Darüşşafaka Doğuş’a attığı imza sonrası, "Öncelikle tüm Darüşşafaka Doğuş ailesine, yönetimine ve teknik ekibine bu transferin gerçekleşmesi sürecinde bana gösterdikleri güven için teşekkür ederim. Darüşşafaka Doğuş’un gelecek sezon Türkiye’deki ve Avrupa’daki yüksek hedeflerine katkıda bulunacağım için çok mutluyum. Tüm hedeflerimize ulaşmamız için elimden gelen en büyük katkıyı vereceğime herkes emin olsun. Ayrıca basketbol hayatım boyunca formasını giydiğim tüm takımlara terimin son damlasına kadar hizmet ettim. Umarım kariyerimde açtığım bu yen sayfayı da en iyi şekilde doldururum" ifadelerini kullandı.
Darüşşafaka Doğuş’un internet sitesinden yapılan duyuruda da dört sezondur Anadolu Efes forması giyen oyuncuya başarı dileğinde bulunuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.