Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Bir Spor Spikerinin Biriktirdikleri" Sergisi Açıldı

Spor Spikeri Emre Tilev’in "Bir Spor Spikerinin Biriktirdikleri" sergisi açıldı.Spor Spikeri Emre Tilev, Maltepe Park AVM’de "Bir Spor Spikerinin Biriktirdikleri" adlı sergi açtı. Sergide eski imzalı takım formaları, futbol topları, atkılar...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Spikeri Emre Tilev’in "Bir Spor Spikerinin Biriktirdikleri" sergisi açıldı.
Spor Spikeri Emre Tilev, Maltepe Park AVM’de "Bir Spor Spikerinin Biriktirdikleri" adlı sergi açtı. Sergide eski imzalı takım formaları, futbol topları, atkılar ve birçok futbol ekipmanları sergilendi. Sergiye, Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Ferudun Tankut, eski milli oyuncular Ergün Penbe ve Evren Turhan, spor camiasının duayen ismi İlker Yasin, gazeteci Cevdet Ünüvar, Üsküdar Belediyespor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya, Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palas, milletvekili Sami Mallı ve birçok önemli isim katıldı.
TURHAN: "HEDEFİN BÜYÜKSE RIEKERINK İLE OLMAZ"
Serginin açılışına katılan eski Galatasaraylı milli oyuncu Evren Turhan, Galatasaray’ın bir hocaya ihtiyacı olduğunu belirterek, "Galatasaray’ın bir hocaya ihtiyacı var ama yönetim alabilir mi bilmiyorum. Riekerink geldi başarılı oldu evet ama kulübün mali durumuna çok bağlı bir durum bu hoca konusu. Hedefin büyük değilse Riekerink ile devam edersin ama hedefin büyükse olmaz. Onlarda şuan karar veremiyorlar. Hocayı hemen getirmezsen transferde de etkili olamıyorsun" dedi.
PENBE: "BENİM TEK KORKUM DEFANS"
Galatasaray’ın efsane oyuncusu Ergün Penbe ise EURO 2016 öncesi A Milli Takım hakkında yaptığı açıklamada, "Az bir zaman kaldı. Milli takım duygusu çok farklı. Bunu 2002 Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası’nda yaşadık. Ben oradaki oyuncu arkadaşlarımın duygularını çok iyi biliyorum. Milli takım şu an iyi bir takım, yetenekli oyunculardan kurulu ama benim bir korkum defansta yaşadığımız sıkıntılar. Serdar Aziz’in de kadrodan çıkartılması o bölgedeki sıkıntıların büyüyeceğini gösteriyor. Başlarında tabii ki Fatih Terim var ama oyuncuları bir havaya sokacağını düşünüyorum. Grupta zorlu takımlar var ama gruptan çıkarsak milli takımın bir sükse yapacağını düşünüyorum. Milli takım 3 takımla da baş edebilecek bir oyuncu kalitesine sahip. Ben milli takımımızın bir ses getireceğini düşünüyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.