Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Bir kitap da sen getir' kampanyasında toplanan 3.406 kitap okullara ulaştırıldı

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün “Bir kitap da sen getir” kampanyasında toplanan 3.406 kitap türkiye’nin 7 bölgesinde 7 okula ulaştırıldı.Kütüphaneler Haftası kapsamında, Türkiye Basketbol Ligi’nin 24. haftasındaki Banvit maçında Abdi...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Bir kitap da sen getir' kampanyasında toplanan 3.406 kitap okullara ulaştırıldı
Anadolu Efes Spor Kulübü’nün “Bir kitap da sen getir” kampanyasında toplanan 3.406 kitap türkiye’nin 7 bölgesinde 7 okula ulaştırıldı.

Kütüphaneler Haftası kapsamında, Türkiye Basketbol Ligi’nin 24. haftasındaki Banvit maçında Abdi İpekçi Spor Salonu’na gelen basketbolseverlerden bilet almak yerine kitap getirmelerini isteyen Anadolu Efes Spor Kulübü, bu uygulama sayesinde topladığı 3.406 kitabı, Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesindeki 7 okula ulaştırdı. Anadolu Efes Spor Kulübü’nden Cenk Akyol’un da kitap teslim törenlerine katıldığı kampanya ile kütüphanelerine kavuşan miniklerin heyecanı ve mutlulukları gözlerinden okundu.

Anadolu Efes Spor Kulübü, oluşturduğu sosyal sorumluluk projeleriyle spor dünyasına örnek olmaya devam ediyor. Anadolu Efes Spor Kulübü, "Bir Kitap da Sen Getir" kampanyasıyla birlikte basketbolseverlerin duyarlılığıyla toplanan 3.406 kitabı ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki 7 okula ulaştırdı.

Türkiye Basketbol Ligi’nin 24. haftasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Banvit’i ağırlayan Anadolu Efes, Kütüphaneler Haftası kapsamında "Bir Kitap da Sen Getir" kampanyasına imza attı.

Karşılaşmayı seyretmek için Abdi İpekçi Spor Salonu’na gelen basketbolseverlerden bilet almak yerine kitap getirmelerini isteyen Anadolu Efes, bu kampanya kapsamında 3.406 kitap elde etti.

Kampanya kapsamında elde edilen bu kitaplar, tespit edilen 7 okula teslim edildi.

Adana Seyhan Zeytinli Ortaokulu, Ankara Kazan Atatürk İlkokulu, Ağrı Yoğunhisar İlkokulu, Kastamonu Kuzyaka Ortaokulu, Manisa Ömer Ege Ortaokulu, Şanlıurfa Çok Programlı Anadolu Lisesi ve İstanbul Çavuşbaşı Ahmet Akça İlköğretim Okulu öğrencileri basketbolseverlerin hediye ettiği kitaplarla buluşma fırsatı buldular.

Kampanya için çekilen kısa filmde miniklerin heyecanı ve mutlulukları gözlerinden okundu. Filmde ayrıca Anadolu Efes Spor Kulübü basketbolseverlere duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyor.

Anadolu Efes Spor Kulübü, her alanda sosyal sorumluluk projeleri yaratmaya devam ederek, basketbol heyecanını ve sevgisini yaygınlaştırmaya devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.