Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir devir kapanıyor! O yasak kalktı!

Ve Türk futbolu nihayet bir utançtan, bir yasaktan kurtuluyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2016 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2016 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bir devir kapanıyor! O yasak kalktı!
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu’nun katıldığı kahvaltılı toplantıda çok önemli kararlar alındı.

Önce o kararların neler olduğuna göz atalım:

1- Beşiktaş - Galatasaray maçı için nihai karar perşembe İstanbul İl Güvenlik Kurulu toplantısında verilecek. İstanbul Valisi Vasip Şahin yasağın kaldırılmasına sıcak bakıyor. Bu bakımdan Perşembe günü yasağın kaldırılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yasak kalkarsa Galatasaray taraftarı derbi maçında tribünde yerine alacak.

2- Toplantıda kulüp başkanı ve temsilcileri yasağın kaldırılması konusunda inisiyatif kullanacaklarını ve sorumluluk alacaklarını ifade ettiler. Onların bu samimi ifadeleri ve 18 kulübün yasağın kaldırılmasına yönelik ortak mutabakat metni Vali Şahin’i de bu noktada ikna etti.

3- Ayrıca bu toplantıların ayda bir tekrarlanmasına karar verildi. İstanbul Kulüpleri ve İstanbul Valisi her ay bir araya gelecekler. İlk toplantı önümüzdeki ay Kulüpler Birliği Vakfı binasında yapılacak.

Şimdi gelelim en önemli noktaya. Toplantıda öyle bir karar alındı ki. Belki de Türk Futbolu için milad olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.