Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde Play-off Heyecanı

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-off’ları’nın basın toplantısı, ligi ilk 8 arasında bitiren takımların katılımıyla gerçekleşti.Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-off’ları öncesi ligde ilk 8 sırayı alan takımlar basın...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-off’ları’nın basın toplantısı, ligi ilk 8 arasında bitiren takımların katılımıyla gerçekleşti.
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-off’ları öncesi ligde ilk 8 sırayı alan takımlar basın toplantısında bir araya geldi. Organizasyona Play-off oynamaya hak kazanan takımların sorumluları, başantrenörleri ve oyuncuları katıldı.
Bilyoner.com Kadın Basketbol Ligi Play-off eşleşmeleri ise şöyle oluştu:
Fenerbahçe - Basketbolu Geliştirenler Derneği
Abdullah Gül Üniversitesi - Galatasaray
Hatay Büyükşehir Belediyesi - Samsun Canik Belediye
Mersin Büyükşehir Belediyesi - İstanbul Üniversitesi
Düzenlenen basın toplantısında ilk olarak açıklamalarda bulunan Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan, "Ligimize değer katan ekiplere teşekkür ediyorum. Kadın Basketbol Ligi en değerli liglerden bir tanesi. Maçların televizyondan yayınlanmasını sağladık, sponsor bulduk. Bundan sonra daha fazla sponsorluklarla size daha fazla değer katmaya çalışacağız. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ - SAMSUN CANİK BELEDİYE EŞLEŞMESİ
Dünyanın en zor liginde mücadele ettiklerini vurgulayan Samsun Canik Belediye Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, "Gerek kulüplerin organizasyonları, gerek sporcular ve antrenörler çok iyi bir lig oynadığımızı düşünüyorum, İlk defa Play-off’a kalıyoruz. Başkanımıza ve Samsun halkına teşekkür ediyoruz. Oyuncularım büyük bir performans gösterdi. Amacımız Play-off’ta artarak devam eden performansımızı en yukarıya taşıyıp, tur atlamak. Ayrıca milli takıma ve Fenerbahçe’ye Euroleague’deki maçında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Samsun Canik Belediye Takım Kaptanı Burcu Çiğil ise, "Play-off’a kaldığımız için mutluyuz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ - İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ EŞLEŞMESİ
Bu sezon iyi işler yaptıklarını düşündüğünü belirten İstanbul Üniversitesi Başantrenörü Hasan Fırat Okul, "Kadın basketbolunun marka değeri yükseliyor. Buralarda olduğumuz için çok teşekkür ediyorum. Play-off toplantısı, onurlandırmak gibi geliyor bana. Burada olan ve bu onuru yaşan takımlar. Yaklaşık 19 yıldır bu işin içindeyim. Zorlukları başardık ve kendimizi Play-off’ta bulduk. Beklentinin üzerinde daha neler yapabiliriz diye bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
İstanbul Üniversitesi oyuncusu Ayşe Okul, "Play-off’larda iyi maçlar çıkaracağımızı düşünüyorum. Herkese başarılar” dedi.
İlk 8’de oldukları için mutlu olduklarını ifade eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Dursun Katkat, “İyi hazırlanarak Play-off turunu geçmek istiyoruz. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk… Bu lige değer katan federasyon çalışanlara teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.
ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ - GALATASARAY EŞLEŞMESİ
Abdullah Gül Üniversitesi Yardımcı Antrenörü Müge Berkalp, “Şanssız başladığımız bir sezonu geride bıraktık. Play-off’un ilk turunda karşı karşıya geliyoruz. Burada hepimizin hedefi kazanmak ve şampiyon olmak. Bunun için de elimizden ne geliyorsa yapacağız. Basketbol ailesinin de hakemlerin de bizim adrenalinimizi düşünerek maçları iyi yöneteceğini düşünüyorum” diye konuştu.
Galatasaray Yardımcı Antrenörü Derya Özyer ise, ”Zorlu bir sezondan geçtik çok kaliteli bir ligimiz var. Öncelikle şu ana kadar mücadele eden tüm takımlara gösterdikleri fair-play çerçevesinden dolayı teşekkür ediyorum. Bize gelince ligi belki istediğimiz yerde bitiremedik. Şampiyonluk kupasın ı almak istiyoruz. Ne yapacağımızı biliyoruz. Sahaya neyi yansıtacağımızı biliyoruz. Hedefimiz belli. Ben buradan galip gelen tarafın bizim olacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.
FENERBAHÇE - BASKETBOLU GELİŞTİRENLER DERNEĞİ EŞLEŞMESİ
BGD Başantrenörü Aydın Uğuz’un eski bir arkadaşı olduğunu ve ona karşı oynamanın önemli olduğunu söyleyen Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos, “Asla küçümsenmeyecek bir takım. İkinci ligden bu yere gelene kadar ne tür zorluk çektiğini biliyoruz. Fenerbahçe her zaman kazanmak için sahaya çıkar. Fenerbahçe sahada taraftarıyla en iyisini yapar” dedi.
Fenerbahçe basketbolcusu Tuğçe Canıtez ise, “Sezonu istediğimiz gibi birincilikle bitirdik. İnşallah Play- off’larda seyircimiz karşısında iyi başlayıp, iyi bitireceğiz” açıklamasını yaptı.
Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos’ın kendisi için söylediklerine teşekkür eden Basketbolu Geliştirenler Derneği Başantrenörü Aydın Uğuz da, “Güzel bir seri olması için gayret edeceğiz. Biz zor şartlarda buraya geldik. Büyük bir çıkış yapıp, Play-off’a kaldık. Hep beraber başardığımız için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.