Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilic: İstanbul’a mutlu döneceğiz

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yarın UEFA Avrupa Ligi’nde Tottenham’la yapacakları maçtan sonra İstanbul’a mutlu dönmek istediklerini söyledi.Yarınki maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Slaven Bilic, “Yarın...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 20:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yarın UEFA Avrupa Ligi’nde Tottenham’la yapacakları maçtan sonra İstanbul’a mutlu dönmek istediklerini söyledi.

Yarınki maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Slaven Bilic, “Yarın hem onlar hem de bizim için büyük bir maç olacak. Büyük bir takıma karşı oynayacağız ama bizim de iyi bir takımımız var kendimize güveniyoruz. İstanbul’a mutlu döneceğiz.” dedi.

Ev sahibi Tottenham’ın favori olarak görülebileceğini ifade eden Slaven Bilic, “Ama biz de onların Türkiye’deki dengiyiz. Özgüvenimiz yüksek. İyi performans gösteriyoruz. Burada kazanmak için çok ciddi bir şansımız var.” diye konuştu.

Basın toplantısında katılan Demba Ba sakatlık sonrası tam olarak iyileşmek için elinden geleni yapmakta olduğunu söyledi. Demba Ba, Arsenal’i Şampiyonlar Ligi elemelerinde zorlayarak neler yapabileceklerini gösterdiklerini ve yarınki maçta da aynı performansı ortaya koymak istediklerini dile getirdi.

Lig maçlarında duran toplardan iki ucuz gol yediklerini ifade eden Bilic, "Bu, kötü bir takım savunmamız olduğunu göstermez." dedi. Bilic, lig maçlarından farklı olarak buradaki zeminin harika ve pas yapmaya çok elverişli olduğunu dile getirdi. Yarın her iki takımın da açık oynayacağını düşündüğünü ifade eden Bilic, bunun da lig maçlarında farklı olacağını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.