Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilic: Hayati bir maç değil ama işi sıkı tutmalıyız

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yarın akşam oynanacakları mücadelenin hayati bir maç olmadığını fakat işi de sıkı tutmaları gerektiğini söyledi.UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında yarın Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımı...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yarın akşam oynanacakları mücadelenin hayati bir maç olmadığını fakat işi de sıkı tutmaları gerektiğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında yarın Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımı ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta, teknik direktör Slaven Bilic açıklamalarda bulundu.

Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan toplantıda Hırvat teknik adam, "Aldığımız cezalardan dolayı birkaç senedir Avrupa Kupaları’nda oynayamıyorduk. Yarın bizim ve kulüp için önemli bir maç. Bu maç eleme maçı değil. Hayati bir maç da değil fakat çok önemli bir maç." diyerek şöyle devam etti:

"Karşımızda iyi bir rakip var. Buraya kadar 3 eleme oynayarak geldiler. Bazı önemli oyunculara sahipler. Bu turnuvada ilerlemek istiyoruz. İşi çok sıkı tutmamız gerekiyor. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Sosa ve Demba Ba takımla birlikte çalıştı. Görünen o ki Oğuzhan dahil bu 3 oyuncu yarın kadroda olacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda taraftarlarımız bizi çok iyi bir atmosfer oluşturarak destekleyecek. Bundan hiç şüphem yok. Biz de elimizden geleni yapacağız. Dünyadaki büyük kulüplerde de bir çok eksik olabiliyor. Onlarda da eksik oyuncular olduğunda performans olarak aynı görüntüyü veremiyorlar. Biz de ocak ayına kadar bu kadroyla mücadele edeceğiz. Yarın Ersan’ın oynamayacak olması bizim için darbe olabilir fakat Sivok’da iyi çalışıyor. Kolay maç yok. Özellikle iç saha maçlarında puan kaybetmeden ilerlemek istiyoruz."

Bu arada, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti'nden Miroslav Zelinka yönetecek ve mücadele saat 20.00'de başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.