Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilic: Berabere bitirmek sinir bozucu bir durum

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, son 10 dakikaya kadar üstün oynadıkları maçı berabere bitirmelerinin siniri bozucu bir durum olduğunu söyledi. Takımının UEFA Avrupa Ligi'nde Asteras Tripolis ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2014 22:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2014 22:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, son 10 dakikaya kadar üstün oynadıkları maçı berabere bitirmelerinin siniri bozucu bir durum olduğunu söyledi.

Takımının UEFA Avrupa Ligi'nde Asteras Tripolis ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Hırvat Teknik Adam, "Bu akşam kazanamamış olmamız inanılmaz. Son 10 dakikaya kadar oyun dışı tutarsak sahanın hakimi bizdik. Üstün olan taraf bizdik. İlk yarı ve ikinci yarı maçı bitirecek golü atamadık. Son 10 dakikada üst üste hatalar yaptık. Sonrasında yapılan bir hatadan golü yedik. Rakipte çok güzel bir gol kaydetti. Gerçekten sinir bozcu bir durum." dedi.

Bilic, takımın yıldız oyuncusu Demba Ba'nın neden oynamadığı şeklindeki bir soruya ise şu cevabı verdi:

"Henüz hazır olmadığı için Demba Ba'yı kullandık. Kendisi sakatlıktan döndü ve sadece bir antrenman yapmadı. 0-0 olsaydı durum bu hamleyi yapacaktık. Senarya öyle gelişmedi."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.