Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilek Güreşi Şampiyonasından Derece İle Döndüler

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi sporcusu Burak Tok, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonun Antalya’da düzenlenen Bilek Güreşi Şampiyonasında ilk 7’ye girdi.Türkiye Üniversite Sporları Federasyonun Antalya’da düzenlenen Bilek Güreşi...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilek Güreşi Şampiyonasından Derece İle Döndüler
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi sporcusu Burak Tok, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonun Antalya’da düzenlenen Bilek Güreşi Şampiyonasında ilk 7’ye girdi.
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonun Antalya’da düzenlenen Bilek Güreşi Şampiyonasında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencisi Burak Tok, artı 90 kiloda 24 sporcu arasında derece yaparak büyük bir başarıya imza attı. Bilecik Şey Edebali Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürü Battal Yılmaz’ın Teknik Kurul Başkanlığı’nı yaptığı Bilecik Güreşi Şampiyonası’na, 57 üniversiteden 269 erkek ve 138 bayan olmak üzere toplamda 407 sporcu katıldı.
Yapılan şampiyona sonrası açıklama yapan Beden Eğitimi ve Spor Öğretim Görevlisi Emre Şenyüzlü, sporcusunun derece yaparak bir başarıya imza attığını belirterek, “İlk kez katıldığı turnuvada başarılı olan sporcumuz ileriki yıllar için umut verdi. Bundan sonraki turnuvalara daha iyi dereceler alacağımıza inanıyorum” dedi.
Ayrıca, müsabakaların ardından Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası Teknik Kurul Başkanı Battal Yılmaz, turnuva sonunda Türkiye Radyo Televizyon (TRT) radyo spor aktüel programına canlı yanında röportaj vererek, şampiyona, bilek güreşi ve Üniversite Sporları Federasyonu’nun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.