Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu’dan Tepki

Bilecik 1. Amatör Lig’de Mücadele Eden Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, Son Haftada Yaşanan Hakem Ve Gözlemci Olaylarından Sonra Sosyal Medya Üzerinde Sert Bir Dille Tepkisini Gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2015 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2015 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu’dan Tepki
Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, son haftada yaşanan hakem ve gözlemci olaylarından sonra sosyal medya üzerinde sert bir dille tepkisini gösterdi.
Bilecik 1. Amatör Lig 24. haftasında Bilecikspor ile Gölpazarı Belediyespor arasında oynanan müsabakada gözlemci, hakemlere müdahale ederek saha içinden oyuncu attırmıştı. Bu yaşanan olaylar sonrası Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu sosyal medya üzerinde kendi hesabından bir açıklama yaptı. Cinoğlu, Bilecikpor’a sahip çıkmaya çalıştıklarını ve bu güne kadar hep sükunet, saygı ve sevgi içerisinde davrandıkları belirterek, “Bu takım babamın takımı değil... Gerekli gereksiz hak ihlalleri, Bilecikspor antipatikliği yeter, bana bakın ayağınızı denk alın. Sizlerin gördüğünü biz unuttuk bu kulüp yokken hepiniz rahattınız. Sempatik olalım derken kimseye Bilecikspor’la oynamasına izin vermeyiz. Ben yalnız başladım, yalnız yürüdüm. Düşerken ise Bilecikspor’u ayağa kaldırırım. Lafım kimseye değil üstüne alınan alır, ama kararlar verilirken dikkatli olun” ifadelerinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.