Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecikli Dartçılardan Uluslararası Başarı

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Aslan Yıldız, Avrupa Elektronik Dart Şampiyonasında dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.Dart Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası Hırvatistan’ın...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecikli Dartçılardan Uluslararası Başarı
Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Aslan Yıldız, Avrupa Elektronik Dart Şampiyonasında dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.
Dart Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası Hırvatistan’ın Porec şehrinde gerçekleştirilirken, dereceye giren Bilecikli Mili Dartçılar göğüsleri kabarttı. Şampiyonada 7 ülkeden toplamda 17 sporcunun yarıştığı Yıldız Erkekler kategorisinde mücadele eden Bilecikli sporcu Sefa Ateş, 15 Yaş Altı Açık Turnuvada birinciliği elde etti. Genç Erkekler kategorisinde ise, 12 ülkeden toplamda 27 sporcu mücadele ederken, Bilecikli sporcu Yunuscan Yıldırım 18 Yaş Altı Turnuvada Çiftlerde birinciliği elde etti. Bilecikli Milli Dartçılar Sefa Ateş ve Yunuscan Yıldırım’ın da içinde bulunduğu Dart Milli Takımı Avrupa üçüncülüğü elde etti.
“İLİMİZ ADINA BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATMIŞLARDIR”
Dereceye giren sporcuları makamında kabul eden Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Aslan Yıldız, sporculara altın takarak ödüllendirdi. Alınan büyük başarıdan bahseden Yıldız, “Özellikle Dart branşında, Avrupa Elektronik Dart Şampiyonasında başarı elde eden sporcuları tebrik ediyorum. İlimiz adına büyük bir başarıya imza atmışlardır. Sporcularımızla gurur duyuyorum ve başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.
Öte yandan Yıldız, Bilecik’in gururu sporcuların başarılarının devamını dileyerek, bu başarılarda çok büyük emekleri olan antrenör Özlem Torunlar ve Mert Moralı’yı da ayrıca kutladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.