Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik Askf Başkanlığına 4’üncü Kez Nusret Tosun Seçildi

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığına mevcut Başkan Nusret Tosun 4’üncü kez seçildi.Bilecik ASKF İl Başkanlığı binasında saygı duruşu ve gündem maddelerinin okunması ile başlayan Bilecik ASKF 13. Olağan Genel...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2015 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2015 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik Askf Başkanlığına 4’üncü Kez Nusret Tosun Seçildi
Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığına mevcut Başkan Nusret Tosun 4’üncü kez seçildi.
Bilecik ASKF İl Başkanlığı binasında saygı duruşu ve gündem maddelerinin okunması ile başlayan Bilecik ASKF 13. Olağan Genel Kurul toplantısında, seçime tek liste halinde giren mevcut başkan Nusret Tosun 67 delegenin 34’ünün oyunu alarak 4’üncü kez Bilecik ASKF Başkanlığına seçildi. Bu seçimlerle birlikte Bilecik Futbol İl Temsilciği seçimleri yapılırken, tek aday giren mevcut temsilcisi Engin Toku, 67 delegenin 34’ünün oyunu 2’nci kez Bilecik Futbol İl Temsilciliği görevine seçildi. 3 sene boyunca göreve tekrar devam eden ikili, seçim sonrası delegelerin ve spor camisinin tebriklerini kabul ettiler.
“4’ÜNCÜ KEZ GÜVEN TAZELEDİM ÇOK MUTLUYUM”
Seçim sonrası açıklama yapan Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, 4’üncü kez güven tazelediğini ve çok mutlu olduğunu belirterek, “Bugün burada 13. Olağan Genel Kurulumuzu yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Hepinizin ayağına sağlık. Sizleri bu sıcak günde buraya getirdik. İnşallah hep beraber amatör sporu Bilecik’te üst seviyelere çıkarırız. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
“BİLECİK’TE FUTBOLUN SEVİYESİNİ ÜST DÜZEYDE TUTACAĞI”
Bilecik Futbol İl Temsilciliğine 2’inci kez seçilen Engin Toku ise, Bilecik’te futbolun seviyesini artırmak için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını belirterek, “Bu görevi 3 senedir yürütüyordum Bir 3 senede daha nasip oldu. Bu süre içerisinde Bilecik il genelindeki takımlar bir yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.