Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bild Gazetesi Beşiktaş’ın Şampiyonluğunu Manşete Taşıdı

ALMANYA-(İHA)-Alman Bild gazetesi bu günkü nüshasında Beşiktaş’ın şampiyonluğunu manşetlerine taşıdı. Haberde Alman futbolcu Mario Gomez’in başarılarına dikkat çekilerek, “O geldi Beşiktaş şampiyon oldu“ başlığını kullandı.Bild...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ALMANYA-(İHA)-Alman Bild gazetesi bu günkü nüshasında Beşiktaş’ın şampiyonluğunu manşetlerine taşıdı. Haberde Alman futbolcu Mario Gomez’in başarılarına dikkat çekilerek, “O geldi Beşiktaş şampiyon oldu“ başlığını kullandı.
Bild Gazetesi, 28 golle 2011 yılında Alman liglerinde gol kralı olan Mario Gomez (30), Beşiktaş’ı yedi yıl aradan sonra şampiyonluğa taşıdı. 33 lig maçında 26 gol atarak, futbol kariyerinde ikinci kez gol kralı olduğna dikkat çekti. Gazete; Gomez’in oynadığı oyunla da takımını şampiyonluğa taşıdığını ve bu başarıdan dolayı Beşiktaş’ın maddi olarak ta büyük paya sahip olduğunu yazdı.
Bu yılkı performansıyla şampiyonluğu en çok hak eden takımın Beşiktaş ve futbolculardan da Gomez olduğuna değinilen haberde Süper Lig’te gol krallığı sıralamasında Gomez’e en yakın oyuncunun Antalyaspor’dan Samuel Eto’o’nun 20 gol attığını ve son maçta bu farkın kapanmasının da çok zor olduğuna dikkat çekildi. belirtildi.
Şampiyonlukla ilgili olarak sevincini belirten Mario Gomez’in ise “Biz şampiyonluğu hak ettik. Harika bir sezon geçirdik. Çok mutluyum“ açıklamalarına yer verirken, Beşiktaş’ın bu yılki başarısında Almanya kökenli futbolculardan Cenk Tosun, Tolgay Arslan, Andreas Beck ve Gökhan’ın unutulmamasını işaret etti.
Beşiktaş’ın seyircisinin lig boyunca takımlarına büyük destek verdiğini ve son maçta onlarında bu başarıyı doyasıya yaşadıklarını belirten Andreas Beck; "İnanılmaz bir gün. Türkiye’de ve dünyada binlerce kişiyi mutlu ettiğimiz için gururluyuz“ açıklamasına yer verdi.
10 Haziranda Fransa’da başlayacak olan Avrupa Şampiyonasında Alman Mili takımının forvet oyuncusu olarak görev alacak olan Mario Gomez, gelecek sezonda hangi takımda oynaması gerektiği konusunda karar vereceğini Florensa veya Beşiktaş arasındaki tercihi konusunda henüz kesin bir durumun söz konusu olmadığına yer verdi. Gomez’in, facabook sayfasında “Beşiktaş’ı bırakmak konusunda henüz karar vermedim“ ifadesinin olduğunu yazdı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Mario Gomez’i çok sevdik. Onunla devam etmek istiyoruz. Umarım O da bizi tercih eder“ sözlerine yer verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.