Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilal Kısa: Galatasaray'dan gelen bir transfer teklifi yok

Akhisar Belediyespor'un başarılı futbolcusu Bilal Kısa, Galatasaray'dan gelen bir transfer teklifi olmadığını söyledi. Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 14. haftasında Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldukları karşılaşma sonrası açıklamalarda...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 22:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 22:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisar Belediyespor'un başarılı futbolcusu Bilal Kısa, Galatasaray'dan gelen bir transfer teklifi olmadığını söyledi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 14. haftasında Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldukları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Akhisar Belediyesporlu futbolcu Bilal Kısa, galibiyet için geldiklerini belirterek, "Zaten oyuna bakıldığında ilk yarı ortalarda ikinci yarı ise oyunun mutlak hakimi bizdik. Maç 1-0 iken 1-1'i yakalayabilirdik. İkinci yarıda Gekas'ın çok net bir pozisyonu vardı. Bugün burda belki tecrübesizliğimizden dolayı mağlup ayrıldık. Bu ağır sahaya rağmen çok iyi pas yaptık. Bu umut verici bizim için. Tabi 7-8 haftadır kazanamıyoruz. Bununda stresi var açıkcası. Son iki hafta. Şimdi önümüzde bir Rizespor maçı var. O maçta iyi birşekilde oynayıp kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki haberlerle ilgili soruya ise Bilal Kısa, "Hamza hocayla hiç konuşmadım açıkcası. Şuanda öyle bir teklif gelmedi. Başkanımızda bu konu hakkında açıklama yaptı. Önümüzde iki hafta var. Teklif geldiği zaman kulüpler karar verir. Sonuçta buranın sözleşmeli futbolcusuyum. Ben buraya karşı vurdum duymaz olamam üzerimde çok hakları var çünkü." şeklinde cevap verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.