Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beylikdüzüspor’da Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Bu sezon başında mütevazi bir kadroyla kurulan Beylikdüzü U19 takımı grupları namağlup tamamlayarak İstanbul birincisi oldu.Türkiye şampiyonası 1. kademesi maçı için Çanakakkale’ye giden Beylikdüzüspor, Çanakkalede yapılan 1. Kademe...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu sezon başında mütevazi bir kadroyla kurulan Beylikdüzü U19 takımı grupları namağlup tamamlayarak İstanbul birincisi oldu.
Türkiye şampiyonası 1. kademesi maçı için Çanakakkale’ye giden Beylikdüzüspor, Çanakkalede yapılan 1. Kademe maçlarında gol yemeden namağlup şampiyon oldu. Türkiye kademesi ikinci tur maçları ise yirmi beş takımla Perşembe günü Bursa’da başlayacak. Beylikdüzüspor’un hedefi burada da şampiyon olarak Türkiye’de ilk dört takım arasına girip Türkiye şampiyonu olarak ülkemizi Avrupa’da temsil etmeyi hedefliyor.
YÜKSEK MİKTARDA PRİM
Futbolculara dün Bursa yolculuğu öncesi Beylikdüzüspor Yönetimin’de de bulunan Kenan Balcı, futbolcular ve teknik ekibe balık ikram etti. Balcı, futbolculara yaptığı konuşmada ise Bursa’da şampiyon olup Türkiye finallerine gitmeleri halinde yüklü miktarda prim ödeyeceğini söyledi.
"EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR"
Kulüp Başkanı Ömer Küçüksarı ise yaptığı açıklamada, "Biz sezon başında koyduğumuz hedeflere emin adımlarla ilerliyoruz. Beylikdüzü halkının ve esnafının Beylikdüzüspor’a daha fazla katkı sağlmasını istiyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz koyduğumuz hedefe emin adımlarla ilerliyor" dedi.
Beylikdüzüpor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Selim Baştan ise "Şuan İstanbul ve Çanakkale etaplarını şampiyon olarak tamamlayıp Bursa etabına geldik. Hedefimiz burada da şampiyon olup Beylikdüzü’ne büyük bir gurur yaşatmak istiyoruz. Takımımıza maddi ve manevi destek sağlayan başta Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na, Kulüp Başkanımız Ömer Küçüksarıya ve zaman zaman yine bizi burada ağırlayarak futbolcularımıza yemek veren Balıkçı Kenan’a teşekkürlerimizi iletiyorum. Futbolcu kardeşlerimizde taşıdığı sorumluluğu bilen bir ekipten kurulu. Onun için hedefe gitmek zor olmayacak. Bursa’da yarın başlayacak şampiyonada 25 takım yarışacak ve hedefimiz burada şampiyon olarak dörtlü finallere kalmak" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.