Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BEST, Anadolu Efes’i ağırlayacak

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 3. haftasında ligin yeni ekibi BEST, ligin güçlü ekibi Anadolu Efes’i ağırlayacak.Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 3. hafta müsabakasında Anadolu Efes ile Pazar günü karşı karşıya gelecek olan BEST Balıkesir...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Basketbol Süper Ligi 3. haftasında ligin yeni ekibi BEST, ligin güçlü ekibi Anadolu Efes’i ağırlayacak.
Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 3. hafta müsabakasında Anadolu Efes ile Pazar günü karşı karşıya gelecek olan BEST Balıkesir maçının hakem kadrosu ve bilet ücretleri belli oldu.
Pazar günü Balıkesir Yeni Spor Salonu’nda Anadolu Efes’i misafir edecek olan BEST Balıkesir, antrenman çalışmalarına Başantrenör Mete Babaoğlu nezaretinde devam ediyor. BEST Balıkesir ile Anadolu Efes arasında oynanacak maçın hakemleri Aytuğ Ekti, Özlem Yalman, Önder Yılmaz olarak açıklandı.
Pazar günü oynanacak 3. hafta müsabakası öncesi BEST Balıkesir, Galatasaray Odeabank ve evinde Demir İnşaat Büyükçekmece maçlarını kaybetti ve 2 puanla ligde 14 sırada yer alıyor. Anadolu Efes ise ligde oynadığı İBB VE TED Ankara Kolejliler ile oynadığı iki maçı da kazanarak 4 puan ile Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde lider durumda bulunuyor.
Balıkesir Yeni Spor Salonu’nda oynanacak olan BEST Balıkesir - Anadolu Efes maç biletlerinin fiyatları 10 TL ve 20 TL olarak açıklandı. Ara verilen kombine bilet satışlarının da 24 Ekim Pazartesi gününden itibaren satışların devam edeceği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.