Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş'ta sakatların son durumu

Beşiktaş Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık, Siyah-beyazlı takımdaki sakat futbolcuların son durumu hakkında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Karanlık, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasındaki Sivasspor maçında...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2014 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık, Siyah-beyazlı takımdaki sakat futbolcuların son durumu hakkında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.
Karanlık, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasındaki Sivasspor maçında sakatlanan Serdar Kurutuluş'un durumu hakkında şunları ifade etti:
"Serdar Kurtuluş çalışmalarına devam ediyor ve durumundan memnunum. İyiye gittiği için bugün yürüyüşlere başladı. Yakın zaman içerisinde bisikletle de çalışmaya başlayacak. Durumunun iyi olduğunu söyleyebilirim."
Arjantinli Sosa'nın iyileşmek için çok çalıştığını ifade eden kulüp doktoru, "Sosa konusunda herhangi bir sıkıntımız yok ve çalışmalarına devam ediyor. Son raporlara baktığım zaman hızla iyiye gittiğini gördüm. İyileşmek için o kadar çok çalışıyor ki, bu özverisinden dolayı yarın ona izin verdim. Pazar günü ise Jose Sosa ile yaptığımız çalışmalara devam edeceğiz."

MUSTAFA PEKTEMEK, KAYSERİ DEPLASMANINDA RİSKE EDİLMEYECEK
Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Mustafa Pektemek'in pazartesi günkü maçta riske edilmeyeceğini belirten Ertuğrul Karanlık, "Mustafa Pektemek de Sosa ve Serdar Kurutuluş gibi iyiye gidiyor. Sakatlığında iki buçuk haftayı geri bıraktı. Yüzde yüze yakın bir performansa yaklaştı. Kayseri Erciyesspor maçında riske girmeden önümüzdeki hafta tam performansla Mustafa'yı takıma geri vereceğiz."
Öte yandan dünkü Partizan maçında hafif sakatlık yaşayan Gökhan Töre'nin son durumu hakkında Ertuğrul Karanlık, şunları kaydetti:
"Partizan maçından önce Gökhan Töre, sağ kasık bölgesinde ağrısı olduğunu söyledi ve hemen tedavi ettik. Ardından hocamız ile konuşarak oynaması kararını verdik. Bugün Gökhan Töre ile ilgili kontrollerimizi yaptık ve sağ kasıkta 1. derece zorlama olduğunu tespit ettik. Gökhan'ın tedavisine hemen başladık."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.