Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş’ta İstikrar Bozuldu

Beşiktaş’ta sezon başından beri formasını bırakmayan ve takımın vazgeçilmezlerinden olan Andreas Beck, bu sezon ilk kez ilk 11’de yer almıyor.Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, Bursaspor’u konuk ediyor. Karşılaşma öncesi...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 19:58
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 19:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş’ta sezon başından beri formasını bırakmayan ve takımın vazgeçilmezlerinden olan Andreas Beck, bu sezon ilk kez ilk 11’de yer almıyor.
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, Bursaspor’u konuk ediyor. Karşılaşma öncesi ilk 11’ler açıklanırken, siyah-beyazlı Teknik Direktör Şenol Güneş’in sahaya sürdüğü 11’deki üç değişiklik göze çarptı.
LİGDE İLK KEZ
Beşiktaş’a sezon başında transfer olan ve takımın vazgeçilmezleri haline gelen defans oyuncusu Andreas Beck, ilk kez Bursaspor maçında ilk 11’de sahadaki yerini alamayacak. Daha önce siyah-beyazlı formayla ligde oynanan 27 maçta da forma giyen Alman sağ bek, 2430 dakika görev almıştı. Bugün Bursaspor’a karşı Beck’in yerine görev alacak olan Serdar Kurtuluş ise ligde bu sezon ilk kez ilk 11’de yer alacak.
ŞENOL GÜNEŞ’TE 3 DEĞİŞİKLİK
Beşiktaş, geçen hafta Kasımpaşa’ya 2-1’lik skorla mağlup olduğu maçın 11’inden 3 değişikliğe gitti. Siyah-beyazlı takımda sarı kart cezasını geçen hafta tamamlayan Ricardo Quresma ilk 11’deki yerine dönerken, geçen hafta tandemde oynayan Necip’in yerine ise Alexis tercih edildi. yine bu sezon siyah-beyazlı takımla ligde maç kaçırmayan Andreas Beck’te ilk kez yedek kulübesine çekilerek yerini Serdar Kurtuluş’a bıraktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.