Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş'ta İstanbul Başakşehir maçının hazırlıkları devam etti

Beşiktaş, Süper Lig’in 26. haftasında İstanbul Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Futbol A...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 22:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 22:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş'ta İstanbul Başakşehir maçının hazırlıkları devam etti
Beşiktaş, Süper Lig’in 26. haftasında İstanbul Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mete Vardar’ın da izlediği antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Antrenmana milli takımlarda bulunan, Olcay Şahan, Demba Ba, Pedro Franco, Veli Kavlak ile tedavisi devam eden Tolga Zengin, Mustafa Pektemek ile bireysel çalışan Cenk Gönen, Alexander Milosevic, Atiba Hutchinson ve Daniel Opare katılmadı.

Milli takımdan dönen ve sol dizinde ağrısı olan Ersan Adem Gülüm ile sağ arka alt adalesine darbe alan Gökhan Töre tedavi olurken antrenmana katılmadı. Jose Sosa ve Cenk Tosun ise takımla birlikte çalıştı.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan çalışmada kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması sonrası dar alanda oyun kurma ve pres çalışması yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi.

Beşiktaş, İstanbul Başakşehir maçının hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.