Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş’ta basketbol Ufuk Sarıca’ya emanet

Beşiktaş Sompo Japan, geçtiğimiz sezon Pınar Karşıyaka’yı çalıştıran Ufuk Sarıca’yı başantrenörlük görevine getirdi.Siyah-beyazlılar, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar geçtiğimiz sezon takımı...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Sompo Japan, geçtiğimiz sezon Pınar Karşıyaka’yı çalıştıran Ufuk Sarıca’yı başantrenörlük görevine getirdi.
Siyah-beyazlılar, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran Yağızer Uluğ’un yerine Pınar Karşıyaka’nın başantrenörlüğünü yapan Ufuk Sarıca ile anlaştı. Beşiktaş’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada tecrübeli çalıştırıcı ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.
Aktif basketbolculuk kariyerine 2003-2004 sezonunda Beşiktaş forması ile veda eden Sarıca, ilk başantrenörlük deneyimine 2006-2007 sezonunda yine siyah-beyazlılarla başladı. Daha sonra Anadolu Efes’in başına getirilen Ufuk Sarıca, 2012-2013 sezonu için İzmir ekibi Pınar Karşıyaka ile anlaştı. Karşıyaka’da başarılı bir dönem geçiren tecrübeli çalıştırıcı, geçirdiği 4 sezonda Spor Toto Basketbol Ligi, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu yaşadı.
44 yaşındaki başantrenör, aynı zamanda halen A Milli Erkek Basketbol Takımı’nda yardımcı antrenörlük yapıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.