Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaşlı Milosevic: "Formayı Alacağım"

Beşiktaş’ın defans oyuncusu Milosevic, mutlaka forma şansı bulacağını söyledi.Beşiktaş’ın İsveçli defans oyuncusu Alexander Milosevic ilk on birde çıktığı Osmanlıspor karşılaşmasının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.Karşılaşmayı...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 23:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 23:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş’ın defans oyuncusu Milosevic, mutlaka forma şansı bulacağını söyledi.
Beşiktaş’ın İsveçli defans oyuncusu Alexander Milosevic ilk on birde çıktığı Osmanlıspor karşılaşmasının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.
Karşılaşmayı değerlendiren Milosevic, güzel bir hazırlık maçı olduğunu belirterek, takımda bir aile ortamı oluştuğunun altını çizdi. Osmanlıspor karşısında ligde ve Avrupa’da forma giyemeyen oyuncuların şans bulduğunu ifade eden Milosevic, ”İyi bir sınav oldu. Aile ortamıyla ilgili sizin de söylediniz gibi çok olumlu duygular var. Takım içerisinde özellikle ligde ve Avrupa liginde görev alamayan oyuncular oynadı bugün. Oyun içerisinde doğru işler yaptığımız bölümler var. Bazen yeteri kadar ciddi olmadığımız, bazen konsantrasyonumuzu yüksek tutamadığımız bölümler var ama sürekli süre almadığınızda bu tip bocalamaları yaşamanız da normal. Her anlamda olumlu bir sınav oldu” diye konuştu.
“SÜREKLİ FORMA MÜCADELESİ VERMENİZ GEREKİYOR”
Milosevic, ’Beşiktaş’ta neden kadroya giremiyorsunuz?’ sorusuna, “Tabii ki de Beşiktaş gibi bir kulüpte oynadığınız zaman sürekli mücadele etmeniz gerekiyor. Forma mücadelesi sürekli vermeniz gerekiyor. Takım içerisinde bir yer bulabilmeniz için ben de o turnuvadan döndüğümden beri sezon öncesi dönemden bu tarafa sıkı bir şekilde çalıştım ama bir şekilde forma giyemedim. Tabii ki forma giymek istersiniz, forma giymek sizi mutlu eder daha çok tatmin eder. Ama şu anda takım çok iyi bir yolda. Ligde lideriz iyi bir pozisyona yerleştik. Ben de mücadeleye devam edeceğim, şu an tek yapabildiğim bu” dedi.
“FORMA ŞANSIM OLACAKTIR”
’Kadroya girememe durumunun devam etmesi halinde planlarınız var mı?’ sorusunu cevaplayan Milosevic, “Ben şu na inanıyorum mutlaka şans gelecektir. Türkiye liginde bu takvim içerisinde mutlaka cezalı oyuncular olacaktır sakat oyuncular olacaktır ve rotasyonda da benim forma şansım olacaktır. Kışın transfer dönemine çok uzun bir zaman var. Bu konuda konuşmak istemiyorum ama şunu söyleyebilirim; çok sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğim. Mesela bu akşamki maç her anlamda iyi bir sınav oldu. Çünkü doğru bir işlevi doğru bir zamanlamayla yapabilmek için bunlar çok önemli sınavlar benim için gerçekten önemli bir adım oldu çünkü ne kadar antrenman yaparsanız yapın bunları. Antrenmanda deneme şansınız olmuyor. Bu akşam çok büyük bir fırsattı çok da büyük bir adım oldu” ifadelerini kullandı.
Siyah-beyazlı oyuncular maçın ardından taraftarların formalarını imzalayıp fotoğraf çektirdi. Siyah-beyazlılar ardından takım otobüsüyle konaklayacakları otele doğru hareket etti. Beşiktaş Antalya kampının ikinci hazırlık maçında pazar günü Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.