Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaşlı futbolcuların şampiyonluk sevinci

Gaziantep’te şampiyonluk sevinci yaşayan Beşiktaşlı oyuncular, maç sonrasında gazetecilere yaptıkları açıklamada, uzun süren maratonun ardından ligin bitimine bir maç kala şampiyonluğu garantileminin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Gaziantep’te şampiyonluk sevinci yaşayan Beşiktaşlı oyuncular, maç sonrasında gazetecilere yaptıkları açıklamada, uzun süren maratonun ardından ligin bitimine bir maç kala şampiyonluğu garantileminin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Atiba Hutchinson, yaptığı değerlendirmede, “Gerçekten harika bir duygu. Özel bir gündü. Taraftarlarımız Türkiye’nin her yerinden gelerek, çok büyük bir destek verdiler. Çok iyi bir performansla, sezonu noktaladık. Uzun bir sezondu, başından itibaren çok çalıştık. Büyük bir adanmışlık, birliktelik gösterdik. Her zaman hedefe odaklandık. Hedefi tamamlayarak, büyük bir adım attık. Taraftarımız her zaman bizim için itici bir güç. Bugün ilk dakikadan itibaren desteklerini hissettirdiler” dedi.

Atiba, oğlu Noah ile ilgili soru üzerine “Şu anda çok mutlu. Şampiyon Beşiktaş diye tezahüratlar yapıyor. Bütün aile hep birlikte kutluyorlar. Bir an önce onlara katılmak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Atiba, Beşiktaş’taki geleceği ile ilgili soru üzerine ise, “Bu yolda devam etmemiz gerekiyor. Burada 4. sezonum. Kulüp çok önemli adımlar attı. Geçen sezon ve bu sezon hedefe ulaştık, şampiyonlukla tamamladık. Kulüp bu adımları atarken, önemli gayretler ortaya koydu. Ben de bunun parçası olduğum için çok mutluyum. Bugün oynamak isterdim. Takım arkadaşlarıma katkı sağlamak isterdim. Ama bunun pek önemi kalmadı, takım çok iyi bir iş çıkardı. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde sakatlığımın seyri belli olacaktır” dedi.

Marcelo Guedes ise, “Çok mutluyum. Takım olarak ikinci kez bunu başardık. Takım bütünlüğümüz önemliydi. Bir kere daha şampiyonlar ligindeyiz. 3. Yıldız çok önemliydi. Altına kendi adımı yazdırmam çok duygusal bir an. Çok uzaklardan geliyorum. Bu kadar uzaktan gelip, ülkemden bu kadar uzakta böyle bir başarı yakalamak benim için de çok önemliydi. Beşiktaş taraftarı sıra dışıdır. Bugün de bunu gösterdiler. İstanbul’dan yüzlerce kilometre uzakta, geldiler bu stadı doldurdular. Bu şampiyonluğu onlara hediye etmek istiyoruz” dedi.

Kontratını uzattığı iddiaları

Marcelo, 5 yıl daha kontratının uzattığı iddiaları ile ilgili soru üzerine, “Şu anda netleşmiş bir durum yok. Biraz beklememiz gerekir. Tabii ki başkan söz sahibi, onunla konuşmak daha doğru olur” dedi.

Ricardo Quaresma ise, “Bütün takımı tebrik ederim. Büyük takım, büyük taraftar, büyük hocamız Var hepsini tek tek tebrik etmemiz gerekir. Sakatlığım ile ilgili bir sıkıntı vardı. Sahada değildim. Önemli olan arkadaşlarımızın sahaya çıkarak, her şeyini vermeleriydi. Öyle de oldu” diyerek duygularını paylaştı.

Milli Takıma çağrılması

Ouarezma mili takıma çağrılması ile ilgili sorular ada cevap verdi. Milli takıma çağrılması ile ilgili soruya cevap veren Querasma, değerlendirme yaparken takım arkadaşı Marcelo yanına gelerek, cep telefonu ile birlikte canlı yayın yaptı. Marcelo’nun hareketi, Querasma ve gazetecileri güldürdü. Querasma, milli takıma çağrılması ile ilgili ise, “Salı günü milli takıma gideceğim. Mili Takım toplandı, şuanda. Cumartesi günü dönüp kutlamalara katılacağım. Rutinime devam edeceğim. Milli takım için çalışmaya devam edeceğim. Milli takım hedefleri doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gecenin yıldızı Talisca ise, “Burada olmaktan çok mutluyum. Takımın parçası olmaktan çok mutluyum. Şimdi kutlama zamanı, hep beraber şampiyonluğu kutlayacağım. Takıma yardımcı olabildiysem, katkı verebildiysem ne mutlu bana. Ciddi bir sakatlık geçirdim. Tempomu, hızımı biraz daha kesti. Bundan sonraki sezonlarda daha iyi olması umuduyla” değerlendirmesinde bulundu.

Gökhan Gönül ise, “Her şeyden önce çok mutluyuz. Hepimiz, sezon başında başlayan kamplarla ailemizi çok fazla göremedik. Bunun devamında şampiyonluğun gelmesi, bütün emeklerimizin karşılığını almak hepimize huzur veriyor, mutlu ediyor. tüm takım arkadaşlarım çok mutlu. Herkesi tebrik ediyorum. Taraftarımız her zaman yanımızda oldu. Onlar bize inandı. Biz de bu inançlarına karşılık verdik" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.