Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaşlı futbolcular: Turu atladık mutluyuz

Beşiktaşlı futbolcular, Liverpool'u penaltılar sonucunda eledikleri için mutlu olduklarını ve kendilerini destekleyen taraftarlara da teşekkür etti. Siyah-beyazlı takımın penaltı atışları sonucunda Liverpool'u elediği karşılaşmanın...

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2015 00:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2015 00:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaşlı futbolcular, Liverpool'u penaltılar sonucunda eledikleri için mutlu olduklarını ve kendilerini destekleyen taraftarlara da teşekkür etti.

Siyah-beyazlı takımın penaltı atışları sonucunda Liverpool'u elediği karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Demba Ba, "Kendi takımımla gurur duyuyorum. Taraftarlarımızla da büyük gurur duyorum. Gerçekten bize maçta çok fayda sağladılar. Şükürler olsun." dedi.

Taraftarların kendisi hakkında düzenlemiş olduğu beste konusunda da golcü oyuncu, "Gerçekten çok özel. Bundan önce böyle birşey görmedim. Bundan sonrada da göreceğimi zannetmiyorum." diye konuştu.

Basın mensuplarının UEFA Avrupa Ligi'nde hangi takımın çıkmasını istediğini sorması üzerine Demba Ba, "En zorluları arasında gösterilen Liverpool'u eledik. Bundan sonra kim gelirse gelsin en iyisini yapacağız." diye cevap verdi.

Veli Kavlak da "İnanılmaz şekilde mutluyuz. Bizim için en büyük başarımız diyebiliriz. Genç oyunculardan oluşan bir kadromuz var. Birkaç senedir beraberiz. Bugünkü geceyi kimse unutmayacaktır. Bu galibiyet tüm camiaya armağan olsun. Yarın kura çekimine bakacağız. Ligde de Balıkesirspor maçımız var." dedi.

Öte yandan penaltı atışı öncesinde Slaven Bilic'in kendileri ile yaptığı konuşmanın sorulması üzerine tecrübeli oyuncu, "Hocamız bize 'Ne olursa olsun benim için hepiniz kahramansınız. Artık baskı hissetmeyin. Sizinle gurur duyuyorum' dedi. Penaltı atmak isteyenler de el kaldırdı." diye konuştu.

OLCAY ŞAHAN: HAKEDEN TAKIM TURU ATLADI

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Olcay Şahan da, iki maç sonunda hakeden takımın turu atladığını söyledi. Yıldız futbolcu, "Kendi kalitemizi biliyoruz. Liverpool maçında deplasmanda da iyi oynadık. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. 120 dakika kimse yorulmadan oyndaı. Hakeden takım turu atladı." diye konuştu.

Olcay Şahan, bundan sonraki turda kimsenin kendilerini isteyeceğini düşünmeyeceğini sözelerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.